SPORTIME BET

Θάνος Λακιώτης: Γκολ και θέαμα στο «Έτιχαντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, θα πρέπει να αφήσει πίσω της το μεγάλο «διπλό» και θα παλέψει την Κυριακή να πάρει ένα άλλο, αυτή τη φορά στο «Ετιχαντ».
Θάνος Λακιώτης: Γκολ και θέαμα στο «Έτιχαντ»

Από τη γκρίνια και τη μουρμούρα στην αποθέωση. Βασικά, όχι ακριβώς αποθέωση. Η νίκη, όμως, στο Τορίνο επί της Γιουβέντους και μάλιστα με ανατροπή, έκλεισε… αρκετά στόματα επικριτών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, θα πρέπει να αφήσει πίσω της το μεγάλο «διπλό» και θα παλέψει την Κυριακή να πάρει ένα άλλο, αυτή τη φορά στο «Ετιχαντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τη Σίτι, η οποία προσφάτως διέλυσε 6-0 τη Σαχτάρ, ενώ είναι μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «πολίτες» έχουν πολύ καλή φόρμα, ωστόσο οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έχουν καλή ψυχολογία.

Τώρα, στα του ντέρμπι. Η Σίτι δύσκολα να μην βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το ποδόσφαιρο που παίζει της επιτρέπει να ανοίγει ακόμα και τις πιο δύσκολες άμυνες. Η δε Γιουνάιτεντ ξέρει να «χτυπά» από τα στημένα. Βλέπουμε, λοιπόν, γκολ και θέαμα!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1971 ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ    GOAL & OVER 2,5      1,95

 

ΔΥΑΔΑ

1919 ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ       1Χ     1,50

Ο Απόλλων προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες: μία από την Ανόρθωση και μία από την Αϊντραχτ. Σήμερα θα παίξει κόντρα στην ΑΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενος στην κοινή τους έδρα, το «τσίρειο». Οι «λέοντες» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παρά το ότι έχουν αρνητική παράδοση τα τελευταία χρόνια, είναι ικανοί ακόμη και για τη νίκη.

1939 ΤΣΕΛΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ  NO GOAL  1,88

Η Τσέλσι είχε νικηφόρο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ μέσα στη Λευκορωσία, αλλά η Εβερτον δεν θα μπορέσει να αποτελέσει εμπόδιο για τους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι. Βλέπουμε νίκη των Λονδρέζων και μάλιστα χωρίς να δεχθούν κάποιο τέρμα, μιας και οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι επιβλητικοί.

 

ΜΟΝΟ

1970 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΛΒΣ  OVER 3,5  2,15

Ναι, η Αρσεναλ είχε ματς για το Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα δύσκολο, αλλά η Γουλβς δείχνει μια προβληματική εικόνα το τελευταίο διάστημα. Θα έχουμε αρκετά τέρματα σήμερα στο «Εμιρεϊτς», με τους «κανονιέρηδες» να θέλουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που δεν είχε καταφέρει μεσοβδόμαδα με τη Σπόρτινγκ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνος Λακιώτης: Γκολ και θέαμα στο «Έτιχαντ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.