SPORTIME BET

Προγνωστικά Nations League – Μανωλίδης: Καλοπληρωμένα g/g!

Προγνωστικά Nations League (15/11). Ας μην τα λέμε ξανά και ξανά. Η διακοπή των πρωταθλημάτων είναι ένας μικρός στοιχηματικός… θάνατος. Μικρό το ενδιαφέρον, ακόμα κι αν το UEFA Nations League μπαίνει στην τελική του φάση. Μία μονή επιλογή και ένα συστηματάκι 2-3, θα ποντάρουμε σήμερα. Απολογισμός Χάσαμε την Σάλκε την περασμένη Κυριακή, που ήταν και...
Προγνωστικά Nations League – Μανωλίδης: Καλοπληρωμένα g/g!

Προγνωστικά Nations League (15/11). Ας μην τα λέμε ξανά και ξανά. Η διακοπή των πρωταθλημάτων είναι ένας μικρός στοιχηματικός… θάνατος. Μικρό το ενδιαφέρον, ακόμα κι αν το UEFA Nations League μπαίνει στην τελική του φάση. Μία μονή επιλογή και ένα συστηματάκι 2-3, θα ποντάρουμε σήμερα.

Απολογισμός

Χάσαμε την Σάλκε την περασμένη Κυριακή, που ήταν και η βασική επιλογή. Εκπληκτική η απόδοση της Αϊντραχτ, λογικά επιβεβαιώθηκε ο άσος. Βέβαια, οι έτερες δύο επιλογές βγήκαν και εύκολα. Το 1Χ + Over της Λειψίας και το Over στην αναμέτρηση του Μαγδεμβούργου κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ πέρασαν.

Καλοπληρωμένα g/g

Πολύ σημαντική η αναμέτρηση της Κροατίας κόντρα στην Ισπανία. Κι αυτό διότι ο συγκεκριμένος όμιλος μετά το διπλό της Αγγλίας στην Ιβηρική, έμπλεξε τα πράγματα. Το διπλό έχει το προβάδισμα, όμως αυτό το ματς είναι η τελευταία ευκαιρία της «χρβάτσκα», βασική επιλογή αποτελεί το g/g ανάμεσα σε Κροατία και Ισπανία.

Ζητούμενα

Από εκεί και πέρα αξίζει ένα δελτίο με ζητούμενα (2,3). Πάλι ποντάροντας στο εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Πρώτο και καλύτερο το ματς της Εθνικής μας. Η τελευταία περνά σε εποχή Αγγελου Αναστασιάδη, θα θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι της. Το πόσο εύκολο βέβαια είναι αυτό, είναι μια άλλη ιστορία. Δεδομένα, σε σχέση με το Ελσίνκι, η Εθνική μας αναμένουμε να παραταχθεί καλύτερη. Και φυσικά να σκοράρει. Θα κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν; Χλωμό, μιας και η παρέα του Πούκι βρίσκει πάντα τον τρόπο να σκοράρει.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

Από εκεί και πέρα υπάρχει σε πολύ υψηλή απόδοση στο εκατέρωθεν σκοράρισμα ανάμεσα σε Βέλγιο και Ισλανδία προκαλεί. Σαφώς και το θέμα δεν είναι οι Βέλγοι. Το έχουν το γκολ. Να φοβηθούμε μια ομάδα που έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Φινμπόγκασον; Όχι!

Τέλος το… απλό. Το θεωρητικά απλό. Βοσνία – Αυστρία. Θα θέλαμε η απόδοση στο εκατέρωθεν σκοράρισμα να ακουμπά τον διπλασιασμό, όμως κι έτσι αποτελεί βάση στο σύστημά μας.

Βασική επιλογή
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ        G/G    1,87  (Interwetten)

Σύστημα 2-3
ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ    G/G    2,30  (Interwetten)
ΒΟΣΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ G/G    1,95  (Interwetten)
ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ         G/G    2,20  (Interwetten)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Nations League – Μανωλίδης: Καλοπληρωμένα g/g!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…