SPORTIME BET

Προγνωστικά Ligue 1- Γ. Καραχάλιος: Το πάει σωστά η Νις

H ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά βρίσκει σταδιακά ταυτότητα και συνέπεια
Προγνωστικά Ligue 1- Γ. Καραχάλιος: Το πάει σωστά η Νις

Ας μας… συμπαθά, αλλά τα 2,5 χρόνια που πέρασε στη Νιου Γιορκ Σίτι δεν τα λογίζουμε ως ασφαλές δείγμα. Το τι προπονητική πάστα είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά τώρα, και μόνο, το μαθαίνουμε στη Νις.

Μία δουλειά απαιτητική, στο υψηλό επίπεδο. Μια δουλειά δηλαδή που συνάδει με την αύρα ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών των τελευταίων ετών. Το πόσο σπουδαίος παίκτης υπήρξε(ς) βέβαια, ουδόλως εγγυάται ότι θα πετύχεις ως κόουτς, συνήθως το αντίθετο συμβαίνει μάλιστα.

Ο «Πατ» το πηγαίνει τίμια ως τώρα, είναι όλο και πιο κοντά στο να «σκοτώσει» τον παλιό του εαυτό και να προσαρμοστεί στις εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις του καινούριου του ρόλου. Βαθμολογείται και με μία κάποια επιείκεια καθώς δεν είναι εύκολο να «στρώσει» μία ομάδα με ταλαντούχους μεν αλλά άγουρους ως επί το πλείστον παίκτες.

Πριν τη διακοπή, η Νις για πρώτη φορά βρήκε συνοχή – ρυθμό και τακτική ισορροπία, καταγράφοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Σερί που χτίστηκε με ρεαλιστικό ποδόσφαιρο και γρανιτένια άμυνα.

Αυτό το «σφίξιμο», η βελτίωση νοοτροπίας και ψυχολογίας, ο παράγοντας έδρα, ναι, είναι αρκετά αυτά που μας ωθούν προς τη Νις. Τόσο ώστε λέμε να κοντράρουμε τη Λιλ, μία δηλαδή από τις καλύτερες ομάδες του φετινού Σαμπιονά.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1177   ΝΙΣ – ΛΙΛ   1        2,45

ΤΙΡ

ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΣ, ΣΤΗ ΛΙΓΚ 1

ΔΥΑΔΑ

1172   ΝΑΝΤ – ΑΝΖΕ       1        1,85

Αναστήθηκε αγωνιστικά η Ναντ με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στον πάγκο, εν προκειμένω έχει και σύμμαχο την παράδοση (7 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες κόντρα στην Ανζέ, σε όλες τις διοργανώσεις).

1173   ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΝΙΜ    1        1,90

Συνήθως τα εντός έδρας ματς απέναντι σε ομάδες του βεληνεκούς του τα διαχειρίζεται σωστά το Στρασβούργο. Επιπλέον, η Νιμ έχει χάσει εντελώς τον ενθουσιασμό της αρχής.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1175   ΡΕΜΣ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ      2        4,00

Νέος από τα (ωραία) παλιά. Ο Ζοσελέν Γκουρβενέκ επιστρέφει στον πάγκο της Γκινγκάμπ (μετά την άκρως πετυχημένη θητεία του την περίοδο 2012-16) και η θετική ενέργεια που φέρνει μαζί του μπορεί να οδηγήσει σε ένα ντεμπούτο που θα προκαλέσει αίσθηση.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Κάπως… έξυπνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Ligue 1- Γ. Καραχάλιος: Το πάει σωστά η Νις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.