SPORTIME BET

Προγνωστικά Ligue 1 | Καραχάλιος: Η Λιλ εκμεταλλεύεται την κούραση της Λιόν

Η Λιόν είναι μεν φορμαρισμένη αλλά και κουρασμένη, κάτι που η – ισχυρή στο γήπεδό της – Λιλ μπορεί να αξιοποιήσει
Προγνωστικά Ligue 1 | Καραχάλιος: Η Λιλ εκμεταλλεύεται την κούραση της Λιόν

Οταν το λέει ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο προπονητής της Λιλ, τότε δεν μπορούμε παρά να ακούσουμε προσεκτικά: «Το ότι κάποια στιγμή βρεθήκαμε στη 2η θέση ήταν μία ευχάριστη αλλά και κάπως αστεία έκπληξη. Δεν είμαστε τόσο καλοί, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει και ότι είμαστε κακοί», είπε ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η Λιλ (του) προέρχεται από τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη (0-1-2), είναι λοιπόν φυσιολογικό να προσπαθήσει να κρατήσει μία ισορροπία. Οπως δεν παρασύρθηκε στα καλά, έτσι τώρα δεν παραδίδεται στην παγίδα του πανικού.

Ο 52χρονος προπονητής διατηρεί θετική προσέγγιση και ελπίζει ότι αυτή η στρατηγική θα φέρει αποτέλεσμα κόντρα σε μία Λιόν που ανεβαίνει φορμαρισμένη στο βορρά, ούσα αήττητη στα 8 τελευταία της παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) και έχοντας ως τελευταία (γλυκιά και πικρή) γεύση το 2-2 με την Μάντσεστερ Σίτι, ένα ματς που αδικείται που δεν έκανε δικό της, αφού «έτρεξε άσχημα» την ομάδα που σαρώνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κι όμως, αυτό ακριβώς είναι που μας ωθεί να την κοντράρουμε. Το ότι δηλαδή κόντρα στους «πολίτες», οι «λιονέ» κατανάλωσαν τεράστια αποθέματα ενέργειας. Αφήνει σημάδια κάτι τέτοιο και η ισχυρή στο γήπεδό της Λιλ (6-1-0, ο ως τώρα απολογισμός της) μπορεί να το χρησιμοποιήσει προς όφελος της.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
567    ΛΙΛ – ΛΙΟΝ         1        2,60

ΤΙΡ

Η ΛΙΛ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΑ 10/11 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΙΟΝ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

 

ΔΥΑΔΑ
791    ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΤΙΖΟΝ     1       1,85

Εχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη η Τουλούζ (0-5-5 στα 10 τελευταία), αλλά η ήττα μετ’ επαίνων το Παρίσι («μόλις» 1-0) σε συνδυασμό με ότι πετυχαίνει ακόμα χειρότερή της (χωρίς νίκη στα 11 τελευταία η Ντιζόν, 0-3-8) μας ωθεί στο να της δώσουμε μία ευκαιρία.

821    ΜΠΟΡΝΤΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ      2+UNDER 3,5        2,35

Με ποιον τρόπο θα έρθει το «15 στα 15» για την Παρί; Διεκπεραιωτικά; Εχει βάση. Καταναλώθηκε μπόλικη ενέργεια για τη νίκη επί της Λίβερπουλ, ενώ Νεϊμάρ και Εμπαπέ αναμένεται να προφυλαχθούν καθώς προέρχονται από τραυματισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Ligue 1 | Καραχάλιος: Η Λιλ εκμεταλλεύεται την κούραση της Λιόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Καραχάλιος

Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2006 το επαγγελματικό κοντέρ γράφει: GoalNews, Εξέδρα των Σπορ, Sportday και από το 2017, Sportime. Πάντα με κύριο αντικείμενο και πάθος το διεθνές ποδόσφαιρο. Εσχάτως και με έγνοιες αρχισυντάκτη. Αν τον πετύχετε κάπου, θα σας πει «football is life». Με τα break σε άλλου τύπου δημοσιογραφικά μονοπάτια (συνεργασίες με ξένα τηλεοπτικά ΜΜΕ, πολιτική επικοινωνία) να ενισχύουν παρά να αφαιρούν από αυτή του την πεποίθηση.