SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: τα γκολ των μεγάλων

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 1/12/2018. Ούτε η προηγούμενη, ούτε η τωρινή αγωνιστική έχει… καθαρή βολή. Ελάχιστα τα σημεία που προκύπτουν, ακόμα λιγότερα αυτά που αξίζουν πονταρίσματος στην τελική διαλογή. Μοιάζε σοφότερο σε αυτή τη στροφή της Bundesliga να πάμε με τα γκολ των μεγάλων. Απολογισμός Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα γκολ στο παιχνίδι της Πάντερμπορν κόντρα στην...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: τα γκολ των μεγάλων

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 1/12/2018. Ούτε η προηγούμενη, ούτε η τωρινή αγωνιστική έχει… καθαρή βολή. Ελάχιστα τα σημεία που προκύπτουν, ακόμα λιγότερα αυτά που αξίζουν πονταρίσματος στην τελική διαλογή. Μοιάζε σοφότερο σε αυτή τη στροφή της Bundesliga να πάμε με τα γκολ των μεγάλων.

Απολογισμός

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα γκολ στο παιχνίδι της Πάντερμπορν κόντρα στην Αρμίνια. Επιβεβαιώθηκε η εκεί επιλογή μας με τα γκολ. Κάτι ανάλογο περιμέναμε και στο ματς την Φορτούνα με τη Μάιντς. Δεν συνέβη, παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Εκκίνηση με την Μπάγερν. Υπάρχει αξία στα παιχνίδια της άραγε; Μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη; Όχι. Γίνεται σαφές όμως πως η διοίκηση θα τον κρατήσει τον Κόβατς όσο πάει. Περνάει ένα μήνυμα στους παίκτες. Γεγονός είναι πως τη Βέρντερ την κερδίζει από συνήθεια. Χρόνια τώρα οι νίκες έρχονται στον αυτόματο. Λες και η ομάδα της Βρέμης το έχει χαμένο το ματς πριν αυτό γίνει. Μία από τα ίδια προβλέπουμε και τώρα. Μόνο που η άμυνα της Μπάγερν δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι, από κάθε αντίπαλο. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα, με το συνδυαστικό 2 + Goal να έχει εξαιρετική τιμή.

Ξεσπά η Ντόρτμουντ

1000 και μία πάσες έκανε στο ματς με την Μπριζ. Αρκετές τελικές επίσης. Γκολ η Ντόρτμουντ δεν βρήκε. Εξασφάλισε την πρόκριση, ενδεχομένως να έχασε την πρώτη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μικρό το κακό. Από τη στιγμή που η προοπτική του τίτλου στην Μπουντεσλίγκα είναι ορθάνοικτη, τα άλλα είναι μικρής σημασίας. Ο τεχνικός της Μπορούσια, Λουσιάν Φαβρ, αν είχε να διαλέξει σήμερα θα ήθελε τα γκολ. Κόντρα στη Φράιμπουργκ. Στην κατάσταση που είναι η τελευταία, οι Βεστφαλοί μπορούν να τα βρουν. Ένα σε κάθε ημίχρονο το ποντάρισμά μας για την Ντόρτμουντ.

Νέο Pamestoixima.gr: Μεγαλύτερες αποδόσεις, μεγαλύτερα καλάθια και γκολ

Από την Τσβάιτελιγκα αξίζει το ρίσκο το διπλό του Αμβούργου. Δεν περιμέναμε το διπλό σε τιμές διπλασιασμού. Η Ινγκολσταντ έχει τραγικές επιδόσεις, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δεν δείχνει ικανή να κοντράρει την ομάδα του λιμανιού. Με τον νέο τεχνικό (Γενς Κέλερ) θα στρώσει. Μόνο που αυτός θα κάτσει στον πάγκο από το επόμενο ματς.

Βασική επιλογή       
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  γκολ Ντόρτμουντ & στα 2 ημίχρονα     1,87   (pamestoixima.gr)

Μόνο
ΒΕΡΝΤΕΡ – ΜΠΑΓΕΡΝ          2 + GOAL      2,65 (pamestoixima.gr)

Αξίζει το ρίσκο
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ         2          2,15   (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: τα γκολ των μεγάλων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…