SPORTIME BET

Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Η Ίντερ βάζει δύσκολα στη Γιουβέντους

Η Ίντερ δεν θέλει να λάβει μέρος σε μία ακόμα παράσταση της Γιουβέντους και επιδιώκει να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει την πρωταθλήτρια στην τρέχουσα σεζόν εντός συνόρων.
Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Η Ίντερ βάζει δύσκολα στη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους παρουσιάζεται ασταμάτητη στη Serie A και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A αντιμετωπίζει την Ίντερ στο «Allianz Stadium».

Με μόλις μία ισοπαλία σε 14 αγώνες, η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει βάλει από νωρίς τις βάσεις με τις 13 νίκες που έχει, ήδη, για να κόψει ξανά πρώτη το νήμα. Η «Γηραιά Κυρία» δεν «βγάζει μάτια» με την απόδοσή της, αλλά ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Στη Φλωρεντία, έκανε τα απολύτως απαραίτητα και με ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλη εστία κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να επικρατήσει της Φιορεντίνα με σκορ 3-0.

Οι «νερατζούρι» δίνουν δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το Μιλάνο, ιδιαίτερης δυσκολίας. Προηγήθηκαν δύο φορές στο «Ολίμπικο», αλλά η Ρόμα επέστρεψε και τις δύο, με το τελικό 2-2, πάντως, να είναι δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα. Με νίκη στο Τορίνο, θα μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους 8 βαθμούς και θα δώσουν ενδιαφέρον στην κούρσα του τίτλου (σ.σ.: σε μία τέτοια περίπτωση, αν η Νάπολι νικήσει τη Φροζινόνε, τότε οι «παρτενοπέι» θα μειώσουν στους 5 βαθμούς). Την περασμένη σεζόν, η Ίντερ είχε σταθεί όρθια στην έδρα της Γιουβέντους (0-0) και μπορεί να το κάνει ξανά!

Να σημειωθεί πως η τελευταία εκτός έδρας νίκη των «νερατζούρι» επί της «Γηραιάς Κυρίας», στο πλαίσιο του ιταλικού Πρωταθλήματος, σημειώθηκε στις 3/11/2012 (1-3).

RITIRO ΓΙΑ ΛΑΤΣΙΟ

Η Λάτσιο δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και μετράει τρία διαδοχικά 1-1 (Σασσουόλο, Μίλαν, Κιέβο), με συνέπεια η ομάδα να κλειστεί στο προπονητικό κέντρο για απομόνωση μέχρι το Σάββατο έπειτα από απόφαση του προέδρου, Κλαούντιο Λοτίτο. Η Σαμπντόρια συνέτριψε την Μπολόνια (4-1) και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγώνων δίχως νίκη (0-2-3). Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο «Ολίμπικο».

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΑΡΤΕΜΙΟ ΦΡΑΝΚΙ»

Η Φιορεντίνα αδικεί τον εαυτό της και χάνει έδαφος στη βαθμολογία, αν και παίζει καλά, μετρώντας επτά σερί ματς δίχως νίκη (0-5-2). Ακόμα δεν έχει κερδίσει μακριά από τη Φλωρεντία και βρίσκει τη Σασσουόλο σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση (1-4-3 στα τελευταία οκτώ ματς).

ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ «ΣΑΝ ΣΙΡΟ»

Αμφότερες προέρχονται από νίκη με το ίδιο σκορ (Μίλαν-Πάρμα 2-1, Τορίνο Τζένοα 2-1). Οι «ροσονέρι» παραμένουν ασταθείς και έχουν δεχθεί γκολ στα 12 από τα 14 παιχνίδια τους, ενώ η «Γκρανάτα» έχει μόλις μία ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της (4-4-1) και είναι αήττητη εκτός έδρας!

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

718 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ X2 2,30

ΤΡΙΑΔΑ

1236 ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ GOAL 1,68

1260 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 2,55

1357 ΜΙΛΑΝ-ΤΟΡΙΝΟ OVER 1,70

*Η φωτογραφία στο άρθρο είναι από την επίσημη σελίδα της Μίλαν στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Η Ίντερ βάζει δύσκολα στη Γιουβέντους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.