SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Σπάει την γκίνια η Βέρντερ

Προβλέψεις και προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 7/12/2018. Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση επιφυλάσσει στο ξεκίνημα της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga. Αυτή ανάμεσα στη Βέρντερ και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ακόμα πιο «γεμάτες» αναμένονται αυτές στην Τσβάιτελιγκα, αφού οι πρωτοπόροι Αμβούργο και Κολωνία έχουν δύσκολες αποστολές. Απολογισμός Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα προγνωστικά Μπουντεσλίγκα . Το...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Σπάει την γκίνια η Βέρντερ

Προβλέψεις και προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 7/12/2018. Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση επιφυλάσσει στο ξεκίνημα της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga. Αυτή ανάμεσα στη Βέρντερ και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ακόμα πιο «γεμάτες» αναμένονται αυτές στην Τσβάιτελιγκα, αφού οι πρωτοπόροι Αμβούργο και Κολωνία έχουν δύσκολες αποστολές.

Απολογισμός

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα προγνωστικά Μπουντεσλίγκα . Το απόλυτο του Σαββάτου με το 3Χ3, διαδέχθηκε το… απόλυτο τίποτε της Κυριακής. Βέβαια, λένε, καλό είναι όταν είναι να κερδίζεις να κερδίζεις τα πάντα και τη μέρα που θα χάσεις, αν είναι να χάσεις, ας μην πιάσεις τίποτε.

Πέντε ματς

Με αυτά και με εκείνα, η Βέρντερ έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Εκεί όπου φέτος έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και στη συνέχεια… έκατσε. Η εικόνα της βέβαια δεν είναι αποθαρρυντική. Μένει να αποδειχθεί αυτό στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Φορτούνα.

Δεν το συζητάμε πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν είναι θέμα βαθμολογίας. Ο ενθουσιασμός και το πιεστικό ποδόσφαιρο που παίζει η Βέρντερ στο καλό της διάστημα, μπορούν να κάνουν φύλλο και φτερό τη Φορτούνα. Η τελευταία θα γίνει απειλητική μόνο αν της δώσει το δικαίωμα το σύνολο του Κόφελντ. Μιλάμε για παιχνίδι που εξαρτάται 100% από τους γηπεδούχους όμως. Το κακό σερί της Βέρντερ φέρνει ψηλά τον άσο. Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάγαμε για στοιχηματική ευκαιρία στην απόδοση του βρίσκεται.

Τσβάιτελιγκα

Πολύ δύσκολες είναι αμφότερες οι αναμετρήσεις. Δεν το συζητάμε πως Αμβούργο και Κολωνία είναι ποιοτικά πολλές κλάσεις πάνω από Πάντερμπορν και Ρέγκενσμπουργκ. Έχουν ιδιαιτερότητες όμως αυτές οι ομάδες. Πολλές. Κυριότερος φόβος είναι η άγνοια κινδύνου. Μπορούν να βγουν μπροστά άτακτα. Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια ωστόσο, το διπλό της Κολωνίας είναι που αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμά μας. Οι «τράγοι» δείχνουν εσχάτως να μην έχουν θέμα στο run ‘n’ gun παιχνίδι. Έχουν σκοράρει εξάλλου 15 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια τους.

Βασική επιλογή    
ΒΕΡΝΤΕΡ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.       1        1,77  (pamestoixima.gr)

Μονά
ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ 2        2,00  (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Σπάει την γκίνια η Βέρντερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…