SPORTIME BET

Προγνωστικά Champions League – Χρηστάκος: Το ποντάρισμα στη Λίβερπουλ!

Το μεγάλο παιχνίδι στο «Άνφιλντ Ρόουντ» κεντρίζει το ενδιαφέρον και στοιχηματικά, πέραν των σεναρίων πρόκρισης στην επόμενη φάση
Προγνωστικά Champions League – Χρηστάκος:  Το ποντάρισμα στη Λίβερπουλ!

Το πρώτο πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League παίζει απόψε και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Νάπολι και αρκείται ακόμα και σε απλή νίκη με 1-0 ή ακόμα και νίκη με δύο γκολ διαφορά.

Σε ενδεχόμενη τριπλή ισοβαθμία στον 3ο όμιλο περνάει σαν πρώτη. Η ομάδα Λίβερπουλ έχει και την ψυχολογία. Το Σάββατο έριξε 4άρα στην Μπόρνμουθ και σε συνδυασμό με την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Νάπολι περνάει με ισοπαλία ή νίκη. Αν φέρει ισοπαλία η Παρί περνάει με οριακές ήττες και σκορ 4-3 και πάνω. Αν δεν φέρει ισοπαλία η Παρί της αρκεί ήττα με οριακό σκορ, αλλά να βρει δίχτυα. Όμως σε έξι ματς στην Αγγλία έχει μόλις 2 ισοπαλίες.

Όπως και να έχει αναμένεται παιχνίδι με γκολ και νίκη της Λίβερπουλ, τέτοια που μπορεί να της δώσει την πρόκριση.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τότεναμ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβερδε έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο και θέλει να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη φάση αήττητη.

Οι καταλανοί και σε ανάλογες περιπτώσεις έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και παίρνουν τα αποτελέσματα που τους αναλογούν στο «Καμπ Νου».

Εντός με αγγλικές ομάδες έχει 20 νίκες, 11 ισοπαλίες σε 33 παιχνίδια. Η Τότεναμ θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ίντερ για να περάσει στους «16». Διαφορετικά θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΠΡΙΖ

Τέλος στο πανέμορφο Μπριζ η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι βέλγοι θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι αντίπαλοι τους με νίκη εξασφαλίζουν την πρώτη θέση.

Στο τελευταίο ματς η Μπριζ πήρε το 0-0 στο άντρο της Ντόρτμουντ. Τώρα θα παίξει πιο ελεύθερα και στοιχηματικά η προσέγγιση έχει να κάνει το 2-3 γκολ.

Η Ατλέτικο έχει και τις απουσίες των Σάβιτς (στόπερ), Ντιέγκο Κόστα (επιθετικός), Γοδίν (στόπερ), Χουανφράν (μπακ), Φιλίπε Λουίς (μέσος).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1 1,95

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΑΠΟΛΙ 1 ΚΑΙ GOAL 2,70

ΜΠΡΙΖ – ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2-3 GOAL      1,90

Χοσέ: Παίζουμε Μπιλμπάο

Χοσέ: Σκοράρει η Κραϊόβα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Champions League – Χρηστάκος: Το ποντάρισμα στη Λίβερπουλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!