SPORTIME BET

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ – Μανωλίδης: Κόβει το αστείο η Μπάγερν

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ 12/12/2018. Τελευταία πράξη του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Αυτό ήταν για το τρέχον έτος. Τις 15 ομάδες που θα βρεθούν στη φάση των νοκ-άουτ του Champions League τις γνωρίζουμε ήδη. Μένει να μάθουμε ποια από τις Σαχτάρ – Λιόν θα συμπληρώσει το παζλ. Κρίνονται κι άλλα πράγματα ωστόσο απόψε. Απολογισμός Θα μπορούσε να...
Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ – Μανωλίδης: Κόβει το αστείο η Μπάγερν

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ 12/12/2018. Τελευταία πράξη του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Αυτό ήταν για το τρέχον έτος. Τις 15 ομάδες που θα βρεθούν στη φάση των νοκ-άουτ του Champions League τις γνωρίζουμε ήδη. Μένει να μάθουμε ποια από τις Σαχτάρ – Λιόν θα συμπληρώσει το παζλ. Κρίνονται κι άλλα πράγματα ωστόσο απόψε.

Απολογισμός

Θα μπορούσε να είχε κλείσει φοβερά το αγωνιστικό τετραήμερο (Παρ – Σαβ – Κυρ – Δευ), αν δεν υπήρχε ένα τρελό 3λεπτο. Η Εβερτον δέχθηκε δύο γκολ και έχασε ένα πέναλτι σε αυτό το διάστημα και μας χάλασε τη βασική επιλογή. Ο Παναιτωλικός αντιθέτως, επιβεβαιώθηκε. Χθες η προτίμηση ήταν να δούμε τα ματς, χωρίς ποντάρισμα.

Μπάγερν

Εξαιρετική η τρέχουσα φουρνιά του Αγιαξ, Θα αποφέρει ένα σκασμό χρήματα στην ομάδα όταν τα… αστεράκια του αρχίσουν να πωλούνται. Σύντομα κιόλας. Απόψε οι παίκτες του Αίαντα έχουν μια τεράστια πρόκληση μετά την εξασφάλιση της πρόκρισής τους. Να κατακτήσουν και την 1η θέση στον όμιλο, νικώντας την Μπάγερν.

Καμία αντίρρηση πως δεν είναι καλά φέτος οι Βαυαροί. Από αυτό όμως, μέχρι να μην μπορούν να διαχειριστούν ένα ματς απέναντι σον Αγιαξ υπάρχει απόσταση. Η πιθανότητα να μην κατακτηθεί φέτος το πρωτάθλημα είναι ισχυρή. Επομένως ο δρόμος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι… μονόδρομος. Και για να στρωθεί καλά αυτός, η 1η θέση είναι απαραίτητη. Οι πιθανότητες για μια ευνοϊκότερη κλήρωση είναι πολλές.
Η Μπάγερν μπορεί να αποφεύγει Σίτι, Παρί ΣΖ, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Ρεάλ, Γιουβέντους.

Αρκεί ακόμα και ένας βαθμός. Όμως ο Αγιαξ θα παίξει ανοικτά. Αν όχι από την αρχή, τότε σε κάποιο σημείο του ματς. Το διπλό σε τιμές διπλασιασμού είναι άκρως ελκυστικό και αποτελεί τη βάση της ημέρας.

Μια ψιλή αξίζει και στο ματς της ΑΕΚ. Θα κάνει προσπάθεια η «Ενωση» να μην τερματίσει χωρίς βαθμούς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επιτεθεί, να βρει γκολ. Άκρως ικανοποιητική απόδοση το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κόντρα στην Μπενφίκα.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Βασική επιλογή
ΑΓΙΑΞ – ΜΠΑΓΕΡΝ    2          2,05  (pamestoixima.gr)

Μονό
ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΕΚ    G/G     1,97  (Interwetten)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη μέχρι… λιποθυμίας (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ – Μανωλίδης: Κόβει το αστείο η Μπάγερν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…