SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Αδικείται η Στουτγκάρδη

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 18/12/2018. Εμβόλιμη αγωνιστική για την Bundesliga. Μία στροφή πριν από το τέλος του πρώτου γύρου βρισκόμαστε στα ματς της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας. Λίγες μέρες πριν τη χειμερινή διακοπή δηλαδή. Απολογισμός Δεν πήγε πολύ καλά η Κυριακή. Κανένα από τα δύο ματς εκτός Γερμανίας δεν επιβεβαιώθηκε. Ούτε η βασική επιλογή που δεν ήταν...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Αδικείται η Στουτγκάρδη

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 18/12/2018. Εμβόλιμη αγωνιστική για την Bundesliga. Μία στροφή πριν από το τέλος του πρώτου γύρου βρισκόμαστε στα ματς της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας. Λίγες μέρες πριν τη χειμερινή διακοπή δηλαδή.

Απολογισμός

Δεν πήγε πολύ καλά η Κυριακή. Κανένα από τα δύο ματς εκτός Γερμανίας δεν επιβεβαιώθηκε. Ούτε η βασική επιλογή που δεν ήταν άλλη από την Ινγκολσταντ. Εξαιρετική στο πρώτο μέρος, κακή στο δεύτερο έμεινε στο 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ. Σανίδα σωτηρίας η Λειψία, η οποία σκόραρε και στα δύο ημίχρονα απέναντι στη Μάιντς. Μόλις 1/4 όμως, καμία σχέση με τις επιδόσεις Παρασκευής και Σαββάτου.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Ματς… μετρίου αναστήματος τα σημερινά. Κανένα δεν είναι από αυτά που σε προκαλούν να πέσεις με τα μούτρα επάνω του. Γρήγορα γρήγορα μπορούμε να αποκλείσουμε από την κουβέντα το ματς της Γκλάντμπαχ με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη. Θα είχε αξία ο άσος συνδυαστικά με over 2,5 (σκέτος είναι πολύ χαμηλός), όμως την Παρασκευή η Μπορούσια πάει στο Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ από την άλλη δεν έχει πολυτέλεια να σκέφτεται… επόμενα ματς. Ειδικά σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Η Γκλάντμπαχ θα κάνει διαχείριση, διότι θα μπορεί. Η Φορτούνα δεν είναι τόσο κακή όσο Νυρεμβέργη.

Μακριά από το γήπεδό τους εξάλλου, οι παίκτες του Φαβρ τελευταία παίζουν πιο άνετα. Είχαν πρόβλημα στο ξεκίνημα της σεζόν, τώρα όχι. Να παίξεις διπλό που βρίσκεται στα… τάρταρα; Όχι. Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα όμως, ναι. Ας μην ξεχνάμε πως η Φορτούνα έχει αξία να επικεντρωθεί στο ματς με το Αννόβερο που έπεται.

Στο Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη κόντρα θα παίζαμε ούτως ή άλλως σε αυτές τις αποδόσεις. Από τη στιγμή όμως που ο Κρίστιαν Γκέντνερ (έχασε τον πατέρα του στο γήπεδο στο ματς με τη Χέρτα) ήθελε να είναι στην αποστολή, ένας λόγος παραπάνω. Δεν είναι απαραίτητο πως αυτή η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει στους Σουηβούς θα τους κάνει να παίξουν καλύτερα.

Γνώμη του γράφοντος όμως είναι πως αυτές οι καταστάσεις συσπειρώνουν πολύ. Αλλά και καθαρά αγωνιστικά και στοιχηματικά, να τιμάται το Χ2 όσο ο άσος, δεν το συζητάμε πως πρόκειται για λάθος.

Στην κόντρα των γηπεδούχων πάμε και στην αναμέτρηση της Χέρτα με την Αουγκσμπουργκ. Όσο η Χέρτα παίζει με απουσίες 5-6 βασικών παικτών, σε όλες τις γραμμές, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς. Βέβαια έχει πλέον βάθος στον πάγκο του ο Ντάρνταϊ. Μια χαρά ενδεκάδα θα κατεβάσει. Η αξία ωστόσο, στην Αουγκσμπουργκ βρίσκεται που ψάχνει το ξύπνημα μετά από πέντε ματς. Είχε γκίνια, κάποια στιγμή αυτή θα τελειώσει.

Βασική επιλογή
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ        Γκολ Ντόρτμουντ & στα 2 Ημ. 1,85  (pamestoixima.gr)

Μονό
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ      Χ2      2,05 (Interwetten)

Αξίζει το ρίσκο 
ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ        2 DNB          2,20 (Interwetten)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Αδικείται η Στουτγκάρδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…