SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Με τις αδυναμίες των Ντόρτμουντ, Κολωνία

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 21/12/2018. Προβλέψεις για τα γερμανικά παιχνίδια.
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Με τις αδυναμίες των Ντόρτμουντ, Κολωνία

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 21/12/2018. Έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής για το 2018 στην Bundesliga. Το ίδιο ισχύει και για την Τσβάιτελιγκα. Μάλιστα η Παρασκευή μας βρίσκει με παιχνίδια ομάδων που βρίσκονται ψηλά. Σε αμφότερες τις κατηγορίες. Μιλάμε για τις Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

Απολογισμός

Λίγα πράγματα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Ακολουθεί προσωπική εξομολόγηση. Από το 2010 που υπάρχει η στοιχηματική ενασχόληση με την Bundesliga, σπάνια υπήρξε καλό αποτέλεσμα στην εμβόλιμη. Τρεις επιλογές είχαμε, μία πέρασε την Τετάρτη. Αναφερόμαστε στο g/g της Σάλκε με τη Λεβερκούζεν. Χόφενχαϊμ και Λειψία δεν μας έκαναν το χατίρι. Πάμε παρακάτω.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Μικρές είναι οι αμφιβολίες για τη Ντόρτμουντ. Ο λόγος που η Μπορούσια ηττήθηκε στο Ντίσελντορφ είναι απλός και ξεκάθαρος. Είχε στον πάγκο τους Σάντσο, Αλκάθερ, τον Γκερέιρο, τον Χακίμι και πάει λέγοντας. Επίσης, ο Πούλισιτς σκέφτεται την επόμενη ομάδα του, ο Γκέτσε στην κορυφή της επίθεσης είναι με τις μέρες του και σταθερά η άμυνα προβληματική.

Το τελευταίο στοιχείο μένει και στο αποψινό ματς με την Γκλάντμπαχ. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Πίστσεκ να πηγαίνει δίπλα στον Τοπράκ, τον Χακίμι δεξιά και τον Σμέλτσερ να μένει στα αριστερά. Θα έχει και πάλι πρόβλημα η άμυνα, όμως η επίθεση είναι σε θέση να σκοράρει και δύο και τρεις φορές. Ως τώρα, στην ομάδα του Φαβρ έχει βγει αυτό το σκηνικό. Να πηγαίνει δηλαδή να σκοράρει περισσότερα τέρματα από όσα θα δεχθεί. Αυτή είναι και η σημερινή βασική μας επιλογή: 1 + Over 2,5.

Προγνωστικά Τσβάιτελιγκα

Ας μην το κουράσουμε. Στις αναμετρήσεις της δεύτερης κατηγορίας πρέπει να είσαι παλαβός για να ασχοληθείς με το ματς της Σαντχάουζεν κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ. Επομένως μένει η Κολωνία. Γκράντε φαβορί να κερδίσει την Μπόχουμ.  Δικαίως. Απλά στα τελευταία της ματς, η ομάδα του Ρούμπιν Ντουτ έχει γκίνια στην τελική προσπάθεια. Ας παίζει σε μια ισχυρή έδρα, με μια καλύτερη ομάδα. Ένα γκολ θα το βρει, διότι μένει πιστή στο επιθετικό της πλάνο. Από ένα γκολ για κάθε ομάδα λοιπόν.

Βασική επιλογή
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ          1 + OVER 2,5         1,97 (pamestoixima.gr)

Συμπλήρωμα
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΟΧΟΥΜ   G/G    1,67 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Με τις αδυναμίες των Ντόρτμουντ, Κολωνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…