SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Θα δεχθεί γκολ η Μπάγερν, αλλά…

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 22/12/2018.
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Θα δεχθεί γκολ η Μπάγερν, αλλά…

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 22/12/2018. Μία και σήμερα. Τόσο έμεινε πριν η Bundesliga ρίξει αυλαία για το 2018. Το ίδιο ισχύει και για την Τσβάιτελιγκα. Καλά μας πήγε η Παρασκευή, ας ελπίσουμε πως το ίδιο καλά θα κυλήσει και η κύρια αγωνιστική μέρα της Γερμανίας.

Απολογισμός

Απόλυτο. Από τα πολλά που έχουμε κάνει, ειδικά ημέρα Παρασκευή. Η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε το συνδυαστικό 1 + Over 2,5 πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη επί της Γκλάντμπαχ. Ο Σάντσο σημείωσε μια γκολάρα, αξίζει να τη δείτε εδώ. Το ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η γκέλα για την Κολωνία φαινόταν. Πήγαμε συντηρητικά με το g/g. Βγήκε.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Ας κέρδισε τη Λειψία μέσα στην εβδομάδα η Μπάγερν, δεν πείθει. Κάτι στο παιχνίδι της δείχνει πως οι παίκτες δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Και τώρα πάνε σε μια δύσκολη έδρα –όπως αυτή της Φρανκφούρτης, για να παραμείνουν στο -6 από τη Ντόρτμουντ. Μπορεί και να το καταφέρουν οι Βαυαροί. Να χάσουν, χλωμό μοιάζει. Αυτό που δεν μοιάζει πιθανό είναι να κρατήσει εκ νέου μηδέν παθητικό. Επομένως, η διπλή ευκαιρία στο Χ2 συνδυαστικά με το g/g αποτελεί τη βασική επιλογή της ημέρας.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε κάποια. Διότι όσες ομάδες έχουν παράσταση νίκης έχουν… κουτσουρεμένες αποδόσεις. Ο άσος της Λειψίας, τρανό παράδειγμα. Στα τάρταρα. Ακόμα και το ξύπνημα του Αννόβερου. Τον περιμέναμε αλλιώς.

Στο ματς της Στουτγκάρδης κόντρα στη Σάλκε υπάρχει αξία στο g/g. Γενικώς οι εταιρείες προσφέρουν πολύ ψηλά το αμφίσκορο στα ματς των «βασιλικών μπλε». Το ίδιο έγινε και με τη Λεβερκούζεν και πληρωθήκαμε. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει διαθέσιμος φορ της προκοπής για τον Τεντέσκο. Η αμυντική αστάθεια των Σουηβών είναι τέτοια όμως, που φαντάζει δύσκολο να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Όπως και το να μη σκοράρει. Από ένα γκολ για κάθε ομάδα λοιπόν.

Λάθος στην τιμολόγηση του σετ υπάρχει στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν κόντρα στη Χέρτα. Καμία σχέση η μία ομάδα με την άλλη. Αλλοπρόσαλλη, χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και με κενά σε άμυνα και ανάπτυξη οι «ασπιρίνες». Στοιχεία που έχει η Χέρτα εν αφθονία και γενικώς έχει μια σταθερή πορεία ως τώρα στη σεζόν. Αν δεν είχε απουσίες δεν θα το συζητάγαμε. Και πάλι όμως η πληρωμένη διπλή στο Χ2 προσφέρεται σε τιμές… ρετιρέ.

Προγνωστικά Τσβάιτελιγκα

Τρίτη και φαρμακερή. Τη μία μας επέστρεψε το ποντάρισμά μας. Τη δεύτερη μας έστειλε… αδιάβαστους. Η τρίτη μπορεί να είναι και η φαρμακερή. Ο λόγος για την Ινγκολσταντ στο 3ο ματς του Κέλερ στον πάγκο. Άσος, κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ.

Βασική επιλογή
ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ    Χ2 + G/G     1,88  (pamestoixima.gr)
Μονό
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΣΑΛΚΕ   G/G    1,95  (pamestoixima.gr)
Αξίζουν το ρίσκο
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΕΡΤΑ   Χ2      2,20  (pamestoixima.gr)
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ   1        2,20  (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

υγ. η στήλη ακατέργαστα διαμάντια κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή μαζί με το Sportime, με τις επιλογές του Γεράσιμου Μανωλίδη από Γερμανία και εκτός αυτής. Η κάβα έχει ξεπεράσει τις 300 μονάδες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Θα δεχθεί γκολ η Μπάγερν, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…