SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Το «πρέπει» της Αουγκσμπουργκ

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 23/12/2018. Τελευταία πράξη για το 2018 σε Bundesliga και Τσβάιτελιγκα
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Το «πρέπει» της Αουγκσμπουργκ

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 23/12/2018. Τελευταία πράξη για το 2018 σε Bundesliga και Τσβάιτελιγκα. Μετά τις αναμετρήσεις της Κυριακής η επανέναρξη στις δύο κατηγορίες είναι για τα μέσα του Ιανουαρίου.

Απολογισμός

Δεν βγήκε κανένα από τα δύο ματς που πήραμε ρίσκο. Οκ, δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Στη βασική επιλογή το… χάσαμε. Σε ματς που μέχρι το 20ο λεπτό έπρεπε να ήταν 2-2, Αϊντραχτ και Μπάγερν έμειναν στο μηδέν. Στη συνέχεια οι Βαυαροί πάτησαν γκάζι, προηγήθηκαν και κέρδισαν άνετα 3-0. Ένα γκολ θέλαμε από τους «αετούς». Δεν ήρθε. Πάλι καλά επιβεβαιώθηκε ξανά το g/g στο ματς της Στουτγκάρδης με τη Σάλκε και πιάσαμε ένα.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Το μομέντουμ μπορεί να δείχνει ξεκάθαρα Βόλφσμπουργκ. Αυτή έχει το σερί των επιτυχιών, αυτή δείχνει να είναι αποτελεσματική, αυτή παίζει χωρίς άγχος. Εμείς θα πάμε με τον άσο της Αουγκσμπουργκ. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια βάσει φόρμας. Υπάρχει και η συνθήκη της πίεσης. Η ομάδα του Μπάουμ όσες φορές έχει βρεθεί σε καταστάσεις «must win game» έχει αντιδράσει καλά. Απόψε η Αουγκσμπουργκ δεν έχει άλλη επιλογή: πρέπει να κερδίσει!

Η επιθετική της γραμμή μπορεί να δώσει λύσεις και θα το κάνει. Ζητούμενο απλά είναι να υπάρξει και βοήθεια στα μετόπισθεν. Πάντως από άποψη ταλέντου και ποιότητας δεν το συζητάμε πως οι δύο ομάδες απέχουν. Πριν την έναρξη της σεζόν ο άσος στις αποδόσεις που βρίσκεται θα αποτελούσε στοιχηματικό «δώρο». Τώρα έχει τη μορφή ευκαιρίας και γίνεται βασική επιλογή, διότι υπάρχει το η τεχνοτροπία νίκης. Άσος λοιπόν.

Στην έτερη αναμέτρηση, οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης για τη Χόφενχαϊμ θα αποτελέσει έκπληξη. Ο άσος προσφέρεται χαμηλά, ωστόσο το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η ομάδα του Νάγκελσμαν έχει μια άκρως ικανοποιητική απόδοση. Πρώτη φορά στη σεζόν έχει τόσο χαμηλή παραγωγικότητα στα τελευταία της ματς η Χόφε. Μόλις ένα γκολ σε κάθε ένα από τα τελευταία της τρία ματς. Καιρός για ξέσπασμα.

Προγνωστικά Τσβάιτελιγκα

Στη δεύτερη κατηγορία τα πράγματα είναι, πραγματικά, απλά. Η ήττα της Κολωνίας και η νίκη της Ζανκτ Πάουλι δημιουργεί ένα σκηνικό πίεσης για την Ουνιόν. Ευχάριστης πίεσης. Από τη μία πρέπει να κερδίσει για να μη χάσει την 3η θέση από την Πάουλι κι από την άλλη για να πλησιάσει και την 2η Κολωνία. Αν θες να διεκδικήσεις άνοδο, ματς όπως αυτό στην έδρα της Αουε, τα παίρνεις.

Το θετικό είναι πως το διπλό πληρώνει άνω του διπλασιασμού. Το ίδιο τιμάται και αυτό του Αμβούργου. Όπου με νίκη στην έδρα της Χόλσταϊν Κιελ απομακρύνεται από όλους τους διώκτες. Αξίζει να παιχτούν και τα δύο διπλά, μονά αποδεκτά με το ίδιο ποσό. Ένα να έρθει, που θα έρθει, υπάρχει κέρδος.

Βασική επιλογή
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1        2,70  (Interwetten)

Μονά
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΑΪΝΤΣ   Γκολ Χόφενχαϊμ & στα 2 Ημ.    1,95  (pamestoixima.gr)
ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ   2        2,20  (pamestoixima.gr)
ΑΟΥΕ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ    2        2,20

 Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Το «πρέπει» της Αουγκσμπουργκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…