SPORTIME BET

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Πολλά γκολ στο «Άνφιλντ»

Οι «κόκκινοι» προελαύνουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον θεωρούνται ως το φαβορί για να πάρουν το πρωτάθλημα μετά από 29 ολόκληρα χρόνια
Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Πολλά γκολ στο «Άνφιλντ»

Αν έλεγε κάποιος στον Κλοπ ότι η Λίβερπουλ θα κάνει το 2Χ2 με Γουλβς και Νιούκαστλ και παράλληλα η Μάντσεστερ Σίτι θα έχανε από Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ, το δεδομένο είναι ότι ο Γερμανός θα τον κοιτούσε με έκπληξη και θα έβαζε τα γέλια.

Να, όμως, που αυτά έγιναν αυτές τις ημέρες! Οι «κόκκινοι» προελαύνουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον θεωρούνται ως το φαβορί για να πάρουν το πρωτάθλημα μετά από 29 ολόκληρα χρόνια. Ομως, για να πάρουν και με τη «βούλα» το πλεονέκτημα για τον τίτλο, θα πρέπει να περάσουν αλώβητοι από τα δύο επόμενα ματς που ακολουθούν: αυτά κόντρα στην Αρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αρχικά, η Λίβερπουλ θα παίξει με την Άρσεναλ στο «Ανφιλντ». Η ομάδα του Εμερι έδειξε κάποιες αδυναμίες κόντρα στην Μπράιτον, μένοντας τελικά στο 1-1, όμως φέτος έχει δείξει ότι στα ντέρμπι είναι αρκετά ανταγωνιστική. Εχει βάλει δύσκολα σε πολλούς, ενώ η εικόνα της την περίοδο που διανύουμε είναι σαφέστατα καλύτερη σε σχέση με τις τελευταίες σεζόν του Αρσέν Βενγκέρ.

Τώρα, στο «Ανφιλντ», περιμένουμε την επίθεση της Λίβερπουλ να… πάρει μπρος, ωστόσο η Άρσεναλ πάει στον αγγλικό βορρά για να κάνει τη ζημιά. Δεν θα επιλέξουμε νικητή, αλλά θα πάμε στο αμφίτερμα και το over 2,5 συνδυαστικά.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

879  ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ    GOAL & OVER  2,5     1,87

 

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

676  ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ     GOAL         1,62

Η Μπράιτον κατάφερε να πάρει σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ και προς το παρόν είναι ασφαλής. Η Εβερτον, όμως, θριάμβευσε κόντρα στην Μπέρνλι (5-1) κι άφησε πίσω της την οδυνηρή ήττα από την Τότεναμ. Θα το παλέψουν και οι δύο κι εμείς θα πάμε στο αμφίτερμα.

827  ΚΑΡΝΤΙΦ – ΛΕΣΤΕΡ   GOAL         1,82

Η Κάρντιφ κράτησε στο μηδέν την Πάλας, αν και δεν πέτυχε γκολ μέσα στο «Σέλχαρστ Παρκ». Η δε Λέστερ προέρχεται από δύο τεράστιες νίκες κόντρα σε Τσέλσι και Σίτι. Ομως, στην Ουαλία θα δυσκολευτεί περισσότερο. Αυτά έχει η Πρέμιερ Λιγκ, άλλωστε.

862  ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ          1,75

Η Νιούκαστλ έδειξε κόντρα στη Λίβερπουλ ότι έχει προβλήματα στη δημιουργία φάσεων. Η δε Γουότφορντ στάθηκε καλά κόντρα στην Τσέλσι, αν και τελικά έχασε. Θα πάμε φυσιολογικά στον άσο, με την τιμή του να μας αρέσει.

 

ΔΥΑΔΑ

815   ΦΟΥΛΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ             1,90

Κόντρα στη Γουλβς δεν τα κατάφερε, αν και άξιζε να κερδίσει. Ομως, τώρα με την Χάντερσφιλντ, η Φούλαμ έχει μια ευκαιρία για να πάρει επιτέλους ένα τρίποντο. Θα πάμε στον άσο.

858  ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ         GOAL         1,82

Φανταστική Τότεναμ, διέλυσε την Μπόρνμουθ και ανέβηκε δεύτερη. Ωστόσο, τώρα θα παίξει κόντρα στη Γουλβς, η οποία κόντρα στους «μεγάλους» δείχνει καλό πρόσωπο. Οπότε κι εμείς θα πάμε στο αμφίτερμα.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Πολλά γκολ στο «Άνφιλντ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.