SPORTIME BET

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Συνεχίζει ακάθεκτη η Γιουνάιτεντ

Δεν υπάρχει κάποιο σπουδαίο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως υπάρχουν ευκαιρίες για να βρούμε το δρόμο προς το ταμείο.
Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Συνεχίζει ακάθεκτη η Γιουνάιτεντ

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Μπορεί στα υπόλοιπα πρωταθλήματα να έχουμε διακοπή, ωστόσο στην Αγγλία, ως είθισται, υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση. 

Σήμερα δεν υπάρχει κάποιο σπουδαίο ντέρμπι (είναι αύριο το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, θα υπάρξει νέο κείμενο), όμως υπάρχουν ευκαιρίες για να βρούμε το δρόμο προς το ταμείο.

 

ΔΥΑΔΑ

1088 ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ   1       2,00

Η Χάντερσφιλντ έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και χρειάζεται επειγόντως ένα τρίποντο για να πάρει μια ανάσα. Η δε Μπέρνλι πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Χαμ, ωστόσο δύσκολα να κάνουν το 2Χ2. Ρισκάρουμε και πάμε στον άσο.

1090 ΓΟΥΛΒΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ    UNDER 2,5       1,85

ΟΚ, σούπερ η νίκη της Γουλβς εκτός έδρας κόντρα στην Τότεναμ, αλλά τώρα θα πρέπει να είναι προσεκτική κόντρα στην Πάλας. Οπως προσεκτικοί αναμένονται και οι «αετοί». Βλέπουμε κλειστό ματς και λίγα τέρματα.

 

ΜΟΝΟ

1089 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ     Χ ΗΜΙΧ.   2,15

Η Γουέστ Χαμ την… πάτησε στην έδρα της Μπέρνλι, ωστόσο η Μπράιτον κατάφερε και λύγισε την Εβερτον. Οι «γλάροι» είναι σκληρό καρύδι και δύσκολα θα παραδώσουν τα όπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Κλειστό ματς βλέπουμε, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

1087 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ     1 ΗΜ./1 ΤΕΛ.    1,65

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Καντέ. Ο Γάλλος χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι μέσα στην έδρα της Πάλας, με τους «μπλε» να παραμένουν στην τετράδα και μάλιστα με απόσταση ασφαλείας. Η αδύναμη φέτος Σαουθάμπτον δεν θα μπορέσει να αποτελέσει εμπόδιο στους παίκτες του Σάρι.

1086 ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ GOAL       1,57

Δυο ομάδες που το παλεύουν. Που έχουν βάλει δύσκολα στους λεγόμενους «μεγάλους». ΟΚ, η Μπόρνμουθ δέχθηκε τέσσερα από τη Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα με τη Γουότφορντ έχει πιθανότητες. Οι «χόρνετς», όμως, δεν θα πάνε να παίξουν κλεφτοπόλεμο. Αμφίτερμα.

1091 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ        2      1,60

Το πρόβλημα της Γιουνάιτεντ ήταν τελικά ο Ζοσέ Μουρίνιο. Εφυγε ο Πορτογάλος και οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το 3Χ3. Οι παίκτες του Σόλσκιερ πάνε αποφασισμένοι στο Νιούκαστλ για να πάρουν το τρίποντο κι εμείς θα ποντάρουμε επάνω τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Συνεχίζει ακάθεκτη η Γιουνάιτεντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.