SPORTIME BET

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Αμφίτερμα στο «Amex»

Επιστροφή στο πρωτάθλημα. Μετά τη διακοπή για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, η Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει ξανά σε κανονικούς ρυθμού
Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Αμφίτερμα στο «Amex»

Επιστροφή στο πρωτάθλημα. Μετά τη διακοπή για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, η Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς. Άλλωστε, τώρα είναι που αρχίζει το καλό.

Η Σίτι είναι πίσω από τη Λίβερπουλ, αλλά η νίκη της στο μεταξύ τους ματς την φέρνει κοντά στην κορυφή. Από εδώ και πέρα, όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Βαθμολογικό, αλλά και στοιχηματικό. Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς.

 

ΔΥΑΔΑ

506  ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ  2       1,85

Η Αρσεναλ θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε πορεία τετράδας. Οπότε, θα πρέπει να πάρει το «διπλό» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Θα πάμε στη νίκη των «κανονιέρηδων»

953  ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ        1        1,85

Ο βαθμός που πήρε η Σαουθάμπτον στην έδρα της Τσέλσι ήταν σημαντικός, αλλά όχι αρκετός για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λέστερ, ωστόσο, δεν αστειεύεται. Θα ποντάρουμε στη νίκη των «αλεπούδων».

 

ΔΥΑΔΑ

952  ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ     GOAL         1,72

Η Κρίσταλ Πάλας παλεύει για την παραμονή και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά. Η Γουότφορντ είναι μεν επικίνδυνη, αλλά μακριά από την έδρα της δεν τα καταφέρνει τόσο καλά. Παρόλα αυτά, θα πάμε στο αμφίτερμα.

947  ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ         GOAL         1,80

Τελικά, η Λίβερπουλ δεν είναι άτρωτη. Μετά την ήττα από τη Σίτι, οι «κόκκινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αλλά η Μπράιτον ξέρει πάντοτε να βάζει δύσκολα, ειδικά στην έδρα της. Πάμε στο αμφίτερμα.

 

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

948  ΜΠΕΡΝΛΙ – ΦΟΥΛΑΜ         Χ ΗΜΙΧ.    2,02

Δύο ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μπέρνλι και Φούλαμ βρίσκουν δύσκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως εδώ θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση. Πάντως, εμείς πιστεύουμε ότι θα δούμε κλειστό ματς στο πρώτο ημίχρονο.

949  ΚΑΡΝΤΙΦ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ      1        2,00

Η Κάρντιφ δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον καιρό. Κόντρα στην ουραγό Χάντερσφιλντ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κι εμείς θα ποντάρουμε πάνω της, μιας και η απόδοση του άσου είναι εξαιρετική.

 

ΜΟΝΟ

954  ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ      OVER 3,5  2,15

Η ήττα από την Τότεναμ στο Λιγκ Καπ ενδεχομένως να ξυπνήσει τους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, οι οποίοι καλούνται τώρα να ξεσπάσουν κόντρα στη Νιούκαστλ. Το χρειάζονται, μιας και στο τελευταίο στο πρωτάθλημα έμειναν στο 0-0 με τη Σαουθάμπτον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: Αμφίτερμα στο «Amex»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.