SPORTIME BET

Προγνωστικά LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Όλα στο «λευκό» της Ρεάλ

Κόντρα στην Μπέτις, ο Σολάρι τζογάρει την αξιοπιστία της «βασίλισσας», που οφείλει να παίξει πρωτίστως για τον εαυτό της
Προγνωστικά LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Όλα στο «λευκό» της Ρεάλ

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δυναμικό της, σε κάθε αγωνιστική που περνούσε, όλο και κάποιο νέο ρεκόρ πιστωνόταν. Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε συνάψει ένα εξαιρετικά κερδοφόρο συμβόλαιο με την επιτυχία. Αυτά όμως στη LaLiga… last year.

Η Ρεάλ βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση και κόντρα στην Μπέτις οφείλει να παίξει πρωτίστως για τον εαυτό της ως οργανισμό. Ο Σαντιάγο Σολάρι ήρθε κυρίως ως διαχειριστής, έπειτα από την απόλυση Λοπετέγι σε μια σεζόν που φάνηκε από την αρχή να στραβώνει.

Ωστόσο, ο Αργεντινός πάλαι ποτέ άσος των «μερένγκες» δεν είναι… Ζιντάν. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου που έχει δημιουργηθεί από τα αποδυτήρια.

Σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες δεν υπάρχει και στο «Βιγιαμαρίν», ο τεχνικός της «βασίλισσας» ετοιμάζεται να τζογάρει. Όχι στο κόκκινο ή στο μαύρο, αλλά στο λευκό χρώμα των εμφανίσεων των παικτών της Ρεάλ.

Παρότι το στραβοπάτημα σε βαθμολογικό επίπεδο δεν θα έχει ιδιαίτερα αρνητικό αντίκρισμα, η αξιοπιστία του πιο πετυχημένου συλλόγου στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα πληγεί ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν.

Γι’αυτό και ο στόχος είναι να φύγει από την έδρα της σκληροτράχηλης και αρκετά απρόβλεπτης Μπέτις με το «διπλό». Διαφορετικά, η υπομονή προς το πρόσωπό του θα αρχίσει να στερεύει επικίνδυνα.

ΤΙP: Στις 10 τελευταίες επισκέψεις της στο πρωτάθλημα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» η Ρεάλ δεν έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ Μ.           2          1,95

Η ΔΥΑΔΑ

995      ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΛΕΒΑΝΤΕ        2-3 ΓΚΟΛ      2,02

Όσα παιχνίδια κι αν περάσουν, η Ατλέτικο δεν αλλάζει… τροπάρι. Σκληρή αμυντική προσέγγιση και επιθετικούς αυτοματισμούς περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού κόντρα στη Λεβάντε που δεν εμπνέει στοιχηματική εμπιστοσύνη.

996      ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 2,5      1,70

«Τελικός» είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το ματς ανάμεσα στα «λιοντάρια». Οι γηπεδούχοι αναμένεται να ανοιχτούν από την αρχή. Και φυσικά οι Ανδαλουσιάνοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Δεν σηκώνει κεφάλι η Βιγιαρεάλ (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Όλα στο «λευκό» της Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.