SPORTIME BET

Pamestoixima.gr: Γράφουν ιστορία στην Αυστραλία ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους αγώνες τους
Pamestoixima.gr: Γράφουν ιστορία στην Αυστραλία ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι και της Μαρίας Σάκκαρη με την Άσλεϊ Μπάρτι

Με μεγάλες ελληνικές επιτυχίες έχει ξεκινήσει το Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκαν στους «32» του τουρνουά και τρελαίνουν τον κόσμο του τένις με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε στον δεύτερο γύρο τον Βίκτορ Τρόιτσκι από τη Σερβία με 3-1 σετ. Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Άστρα Σάρμα από την Αυστραλία.

Και οι δύο γνώρισαν την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους, που βρέθηκαν στο πλευρό τους στη Μελβούρνη.

«Οι φίλαθλοι σου δίνουν πολλή ενέργεια, σε ενθαρρύνουν, σε παρακινούν. Νιώθω σα να παίζω στην Αθήνα και αυτό είναι εκπληκτικό», δήλωσε ο Τσιτσιπάς, μετά την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το πρωί της Παρασκευής τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι από τη Γεωργία.

Για το μεγάλο αγώνα του Τσιτσιπά με τον Μπασιλασβίλι το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ των σετ, το σύνολο games Over/Under +38,50, το χάντικαπ games +5,50, τον νικητή του πρώτου και του δεύτερου σετ, το αν θα τελειώσει σετ με 6-0 ή 0-6, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα και του πρώτου σετ, τα Games Over/Under +20,5 του Τσιτσιπά.

Το πρωί της Παρασκευής θα αγωνιστεί και η Σάκκαρη με την Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία, η οποία κατέχει την 15η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και για τον αγώνα της Σάκκαρη με την Μπάρτι.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται είναι για το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ των σετ, το σύνολο games Οver/Under 9,5 στο πρώτο σετ, το σύνολο games Over/Under +19,50, τη νικήτρια του πρώτου και του δεύτερου σετ, τη νίκη της Σάκκαρη σε 1 σετ, τα συνολικά games Over/Under +7,5 της Σάκκαρη, το αν θα τελειώσει 1 σετ με 6-0 ή 0-6.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.762.278 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Pamestoixima.gr: Γράφουν ιστορία στην Αυστραλία ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.