SPORTIME BET

Aντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του νέου Εθνικού Λαχείου (vid)

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι την πρώτη κλήρωση του νέου Εθνικού Λαχείου για το 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου. Στο νέο Εθνικό Λαχείο τα ενδιάμεσα έπαθλα (από 500 ευρώ έως 100.000 ευρώ) που κληρώνονται πριν την τελευταία κλήρωση του μεγάλου επάθλου (1.000.000 ευρώ), έχουν αυξηθεί σε 100 από 60 μέχρι σήμερα, ενώ οι λαχνοί που κερδίζουν...
Aντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του νέου Εθνικού Λαχείου (vid)

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι την πρώτη κλήρωση του νέου Εθνικού Λαχείου για το 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου.

Στο νέο Εθνικό Λαχείο τα ενδιάμεσα έπαθλα (από 500 ευρώ έως 100.000 ευρώ) που κληρώνονται πριν την τελευταία κλήρωση του μεγάλου επάθλου (1.000.000 ευρώ), έχουν αυξηθεί σε 100 από 60 μέχρι σήμερα, ενώ οι λαχνοί που κερδίζουν ποσά των 10.000 ευρώ και άνω σε κάθε υποκλήρωση έχουν διπλασιαστεί.

Το Εθνικό Λαχείο προσφέρει με τον ίδιο λαχνό μέχρι και 40 ευκαιρίες για κέρδη, με 22 κληρώσεις και υποκληρώσεις συνολικά σε κάθε Έκδοσή του. Για να συμμετάσχει κάποιος σε όλες αυτές θα πρέπει πλέον να ανανεώνει το λαχνό του μόνο τέσσερις φορές αντί για έξι που ίσχυε μέχρι τώρα.

Mάλιστα, επειδή οι κληρώσεις-υποκληρώσεις είναι πολλές, πλέον, υπάρχει η δυνατότητα ο κόσμος να ενημερώνεται δωρεάν μέσω sms ή/και email για τις ημερομηνίες κλήρωσης και τα αποτελέσματα. Όσοι επιθυμούν να λαμβάνουν δωρεάν ενημέρωση μπορούν να το δηλώσουν στο 800 800 5000 (γραμμή χωρίς χρέωση), στο 210 579 8500 (από κινητά) ή στο www.ethniko.gr.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τον Χρήστο Ζύγουρα, ιδιοκτήτη πρακτορείου να μιλά για τις αλλαγές στο Εθνικό Λαχείο (Kωδικός: 12345)

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του νέου Εθνικού Λαχείου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.