SPORTIME BET

Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Υπερισχύει η Νάπολι

Η Νάπολι είναι αήττητη στην έδρα της και η Λάτσιο γνωρίζει ότι πρέπει να παίξει τέλεια για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Σαν Πάολο».
Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Υπερισχύει η Νάπολι

H Serie A επαναρχίζει, μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων, με τη διεξαγωγή της 20ής αγωνιστικής και τη Νάπολι να υποδέχεται τη Λάτσιο στο «Σαν Πάολο».

Οι «παρτενοπέι» δεν δείχνουν ικανοί να απειλήσουν την πρωτοπόρο Γιουβέντους, ενώ οι «λατσιάλι» θέλουν να διατηρήσουν την 4η θέση και να παίξουν στο Champions League της επόμενης σεζόν. Και οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, στις αρχές του 2019. Η Νάπολι νίκησε τη Σασσουόλο με 2-0 στο «Σαν Πάολο» και θα παίξει με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Η Λάτσιο συνέτριψε τη Νοβάρα με 4-1 στο «Ολίμπικο» και θα κοντραριστεί με την Ιντερ στo «Μεάτσα».

Μεταγραφικά, Νάπολι και Λάτσιο δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάποια κίνηση. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι αήττητη εντός έδρας, ενώ το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν σκοράρει με την ίδια συχνότητα που έβρισκε δίχτυα την περασμένη σεζόν. Σίγουρα, η χειμερινή διακοπή θα επηρεάσει αγωνιστικά, λίγο-πολύ, όλες τις ομάδες. Κάποιες είχαν βρει αγωνιστικό ρυθμό, κάποιες άλλες επιζητούσαν ένα διάλειμμα για να «πάρουν ανάσες». Η Νάπολι, πάντως, είναι ισχυρή στην έδρα της και παίζει φουλ επίθεση. Η Λάτσιο πρέπει να κάνει το τέλειο, αμυντικά, παιχνίδι για να αντέξει στο «Σαν Πάολο». Να σημειωθεί πως στους 20 τελευταίους αγώνες στο «Σαν Πάολο», η Νάπολι έχει το πάνω χέρι, μετρώντας 9 νίκες έναντι 5 των «λατσιάλι» (9-6-5).

ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΙΝΤΖΑΓΚΙ

Τα πράγματα είναι απλά! Οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσει η ΣΠΑΛ 2013, «ξεμακραίνει». Αν χάσει η Μπολόνια, «χάνεται»! Παραδόξως, ο Φιλίπο Ιντζάγκι δεν αντικαταστάθηκε στη χειμερινή διακοπή, αλλά στο συγκεκριμένο παίζει τα ρέστα του, καθώς οι «ροσομπλού» έχουν να νικήσουν στη Serie A από τις 30 Σεπτεμβρίου 2018! Κάποια στιγμή, το «χαρτί» θα γυρίσει.

ΓΚΟΛ ΣΤΟ «ΑΡΤΕΜΙΟ ΦΡΑΝΚΙ»

Με νίκη, η Φιορεντίνα φτάνει τη Σαμπντόρια στους 29 βαθμούς. Αμφότερες κυνηγούν την ευρωπαϊκή έξοδο. Οι «βιόλα» ζορίζονται για να κερδίσουν, έχοντας μόλις 2 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια τους (2-7-3). Οι «μπλουτσερκιάτι» μπορεί να προέρχονται από αποκλεισμό στο Κύπελλο Ιταλίας, αλλά είναι ομάδα που σκοράρει και παίζει με άγνοια κινδύνου.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1349 ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ 1 1,85

ΔΥΑΔΑ

1308 ΣΠΑΛ 2013-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2 2,90

1304 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ OVER 2,5 1,70

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Υπερισχύει η Νάπολι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.