SPORTIME BET

Σημεία απο το Europa League για να αγοράσεις το εξοχικό που πάντα ήθελες

Ανάλυση των αγώνων και βασικές προτάσεις για τους αγώνες της Πέμπτης ΜΙΛΑΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ Η Μίλαν δίνει τον τόνο Πρόκειται για μάχη των «16» του… Τσάμπιονς Λιγκ βάσει ονομάτων. Το 2012, άλλωστε, η Μίλαν είχε αποκλείσει την Αρσεναλ, ενώ το 2008 οι Λονδρέζοι είχαν προκριθεί. Το μομέντουμ του πρώτου αγώνα ευνοεί εμφανώς τους φορμαρισμένους «ροσονέρι» που κρατούν...
Σημεία απο το Europa League για να αγοράσεις το εξοχικό που πάντα ήθελες

Ανάλυση των αγώνων και βασικές προτάσεις για τους αγώνες της Πέμπτης

ΜΙΛΑΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Μίλαν δίνει τον τόνο

Πρόκειται για μάχη των «16» του… Τσάμπιονς Λιγκ βάσει ονομάτων. Το 2012, άλλωστε, η Μίλαν είχε αποκλείσει την Αρσεναλ, ενώ το 2008 οι Λονδρέζοι είχαν προκριθεί. Το μομέντουμ του πρώτου αγώνα ευνοεί εμφανώς τους φορμαρισμένους «ροσονέρι» που κρατούν το μηδέν εδώ και έξι συνεχόμενα ματς, ενώ οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες. Βασικός τους στόχος πλέον το Γιουρόπα, θα παίξουν προσεκτικά. Στα μέτρα, δηλαδή, της Μίλαν και του Under!

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΛΥΩΝ

Η δική της διοργάνωση

Καταστροφικό τελευταίο μήνα πέρασε η Λυών. Εξι αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ αποκλείστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Κύπελλο από την Καέν. Εντούτοις ο μεγάλος της στόχος είναι το Γιουρόπα Λιγκ. Η ΤΣΣΚΑ τα μοναδικά επίσημα ματς που έχει στα πόδια της είναι τα δύο με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου στάθηκε τυχερή και με την Ουράλ (1-0). Οι «γκον» δεν έχουν ποτέ νικήσει στη Ρωσία, μπορούν όμως να σκοράρουν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Προκρίνεται από τη Μαδρίτη

Είναι «μανούλα» στα νοκ άουτ. Από τις συνεχόμενες παρουσίες στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στους «16» του Γιουρόπα, της… κακοφαίνεται της Ατλέτικο. Δεν της κακοπέφτει όμως, αφού είναι ευκαιρία να διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο στην ιστορία της. Η Λοκομοτίβ δεν είναι ομάδα που μπορεί να την προβληματίσει, ενώ σε ισπανικό έδαφος μετρά πέντε ήττες σε έξι αναμετρήσεις. Οι «ροχιμπλάνος» μπορούν να πετύχουν ένα μεγάλο σκορ και το Over 3,5 δελεάζει…

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Μαθαίνει από τα λάθη της

Γνωρίζονται καλά Μαρσέιγ και Μπιλμπάο, αφού είχαν αναμετρηθεί το 2016 στους «32» της διοργάνωσης. Τότε η ήττα με 1-0 στο «Βελοντρόμ» από γκολ του Αντούριθ αποδείχτηκε αδύνατο να ανατραπεί. Πλέον οι Μασσαλοί είναι, όμως, καλύτερη ομάδα και η Αθλέτικ χειρότερη. Είναι ζητούμενο για τον Ρούντι Γκαρσιά να επιδείξει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αφού εντός των συνόρων δεν κυνηγά τίποτα πέραν της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι.

ΛΑΤΣΙΟ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Το απόλυτο με Ουκρανούς

Η Λάτσιο δεν κατάφερε κόντρα στη Γιουβέντους να κάνει το παιχνίδι της και ηττήθηκε (0-1) κιόλας στο φινάλε. Ευτυχώς η Ντιναμό Κιέβο δεν είναι… Γιουβέντους. Για την ακρίβεια απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε ομάδα με πολλές αδυναμίες και δεδομένης της κακής παράδοσης των Ουκρανών στο «Ολίμπικο» δεν θα την γλιτώσει. Οι «λατσιάλι» μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς έχουν πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με το Over.

 

ΛΕΙΨΙΑ – ΖΕΝΙΤ

Η απειρία παίζει… μπάλα

Καλή, χρυσή η Λειψία, όμως δεν προκύπτει από κάπου ο φαβοριτισμός της κόντρα στην Ζενίτ που έχει φάει αυτά τα ματς με το «κουτάλι». Εκτός του ότι οι «ταύροι» λίγο έλειψαν να πάθουν χουνέρι από την αδιάφορη Νάπολι (πέρασαν στα εκτός έδρας γκολ), η Ζενίτ έχει καλή παράδοση στην Γερμανία με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ολα συνηγορούν λοιπόν πως οι Ρώσοι μπορούν να φύγουν με «προίκα» θετικό αποτέλεσμα.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1369       ΜΙΛΑΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ              UNDER 2,5           1,75

1372       ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΛΥΩΝ         G/G              1,70

1375       ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ     1              1,80

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σημεία απο το Europa League για να αγοράσεις το εξοχικό που πάντα ήθελες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.