SPORTIME BET

Αξία στο 2άρι της Ισπανίας, ρίσκο με Ιράν

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης αναλύει τον στοιχηματικό χάρτη της δεύτερης ημέρας στο Μουντιάλ.
Αξία στο 2άρι της Ισπανίας, ρίσκο με Ιράν

Τη συγκεκριμένη διοργάνωση αρκεί, απλά και, να τη δεις. Δεν είναι σαν τις άλλες που το κατιτίς πρέπει να το ρίξεις και στοιχηματικά. Από την άλλη, έχεις συλλάβει τον εαυτό σου να ποντάρει σε Ασιρίσκα, Λάχτι, Οντένσε και δεν συμμαζεύεται, δεν θα παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Θα ποντάρεις.

Διασκεδαστικό το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Ρωσία με τη Σαουδική Αραβία, όμως το Μουντιάλ σήμερα αρχίζει. Κι επειδή έχει το βράδυ ένα δυνατό ευρωπαϊκό, ιβηρικό για την ακρίβεια, ντέρμπι και επειδή το πρόγραμμα είναι γεμάτο.

Ας μην κάνουμε νύξη για την αλλαγή στο στοιχηματικό μετερίζι. Αυτό ήταν (και είναι) ένα και μοναδικό. Από αυτή τη γωνιά, απλώς, είναι σαν να τα λέμε από το… σπίτι. Θα υπάρχει κάβα (αρχική), υπόλοιπο και τι περισσεύει για να έχουμε μπούσουλα και να ξέρουμε που βρισκόμαστε σε όλο το Μουντιάλ. Ευχή σαφώς το τέλος να μας βρει με θετικό πρόσημο. Καλό ξεκίνημα λοιπόν.

Η αναμέτρηση των 15:00 ανάμεσα σε Αίγυπτο και Ουρουγουάη έχει μία μεγάλη ιδιαιτερότητα. Δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει ο Σαλάχ και δεν γνωρίζουμε ακόμα κι αν ξεκινήσει σε τι κατάσταση θα είναι. Σαφώς και οι εικόνες μας από τα ματς της Αιγύπτου είναι θολή. Όταν όμως ένας παίκτης έχει το απόλυτο impact σε μία ομάδα, όπως η Λίβερπουλ, που διαθέτει παίκτες όπως ο Μανέ, ο Φιρμίνο, ο Φαν Ντάικ, γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο απαραίτητος είναι στην Αίγυπτο. Το καλό σημείο του κύκλου, το peak, της Ουρουγουάης ήταν στο Μουντιάλ του 2010. Τώρα έχει αρχίσει σιγά σιγά η… σιγή. Ο Σουάρες όμως είναι εκεί. Ο Καβάνι επίσης. Ο Γοδίν στο τελευταίο του Μουντιάλ (πιθανότατα) θέλει να δώσει μια ισχυρή παράσταση. Στον πάγκο ένας τεχνικός, ο Οσκαρ Ταμπάρες, που συντροφεύει την «σελέστε» σε ένα τρίτο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης, με την απόδοση του διπλού να είναι κατάτι μικρότερη από εκεί την περιμέναμε. Προτιμότερη επιλογή το να σκοράρει η Ουρουγουάη τουλάχιστον δύο γκολ.

</img > Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

Στις 18:00 το Μαρόκο βρίσκει απέναντί του το Ιράν. Δικαιολογημένος φαβοριτισμός στον άσο. Μέχρι ένα σημείο όμως. Υπάρχει λόγος που μερικές ομάδες σαν το Μαρόκο δεν είναι από αυτές που θα προχωρήσουν. Είναι θέμα λαού. Ξεκάθαρα η κουβέντα είναι ένα ποδοσφαιρικός ρατσισμός. Ειλικρινής όμως. Στις ομάδες τους, ο Μπενετιά, ο Μπουσουφά, ο Αρίτ, ο Μπελαντά, ο Ζίγεχ και πολλά ακόμα παιδιά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Διότι είναι… ένας! Κανένα σοβαρό ευρωπαϊκό κλαμπ δεν θα είχε μαζεμένος όλα αυτά τα παιδιά που αν τους πας σε αγώνα επίδειξης, με ντρίμπλες, κόλπα, «κορδελάκια» έχουν να φοβηθούν πως θα χάσουν μόνο από κάποιον… Βραζιλιάνο. Όμως θέλει μία μπάλα ο καθένας τους και το άθλημα δεν παίζεται με 3-4, αλλά με μία. Σαν να δημιουργείται η εικόνα μπροστά μου σε μια κόντρα επίθεση να βγαίνουν οι Μαροκινοί με υπεραριθμία και η έξτρα πάσα να μη γίνει ποτέ, αφού θα δώσει τη θέση της σε μία ατομική προσπάθεια. Υπόθεση εργασίας είναι σαφώς, τίποτε παραπάνω. Το ταλέντο της μιας, δεν συγκρίνεται με αυτό της άλλης, απλώς δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους Μαροκινούς απέναντι στην ομάδα του Κεϊρόζ. Ο τελευταίος και οι παίκτες του ξέρουν μέχρι που να απλώσουν το πόδι τους. Στηρίζονται στην ομαδικότητα. Τρεις οι δρόμοι. Υπάρχει αξία στο 2,30 που τιμάται το 2 DNB. Παίζεται σίγουρα το 2,10 στο να σκοράρουν αμφότερες οι δύο ομάδες και αξίζει το Χ2 μαζί με το διπλό της Ουρουγουάης.

Η αξία στη σημερινή ημέρα όμως είναι στην Ισπανία. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε η νίκη της να διπλασιάζει απέναντι στην Πορτογαλία. Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ναι, βεβαίως, όμως να… ξεγελάσει τον κόσμο για δεύτερη σερί διοργάνωση; Ο Φερνάντο Σάντος έχει την ιδιαιτερότητα να κρατάνε τα μπόσικο οι ομάδες του και ως τώρα να πηγαίνει τις χώρες που έχει μέχρι εκεί… που δεν πάει. Ελλάδα 2012. Οκτάδα στο Euro. Ελλάδα 2014. Στους «16» του Μουντιάλ. Πορτογαλία 2016. Κατάκτηση του Euro. Τι να κάνει με αυτή τη φουρνιά της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Εξυπνος άνθρωπος είναι, αν δεν ήταν η χώρα του θα είχε αφήσει την Πορτογαλία πριν από δύο χρόνια για τον εξής απλό λόγο: Διότι δεν έχει κάτι άλλο να πετύχει. Φυσικά ο όμιλος είναι ανοικτός για πρόκριση όμως το συγκεκριμένο ματς «γράφει» Ισπανία. Το κάζο με την Ολλανδία, στην πρεμιέρα του προηγούμενου Μουντιάλ, έχει γίνει… μάθημα. Η Πορτογαλία έχει τον Ρονάλντο, πλην όμως όχι σε καλή κατάσταση. Μοιάζουν «λίγοι» αυτή τη φορά και οι γύρω του. Την ίδια ώρα, η Ισπανία εκτός από συσπείρωση με την όλη κατάσταση με τον Λοπετέγι, μετά τα δύο αποτυχημένα τουρνουά στη σειρά απόκτησε ξανά ενθουσιασμό και δίψα. Η «εξάρα» στο φιλικό με την Αργεντινή, η ποιότητα και η εμπειρία σε όλες τις γραμμές την καθιστούν ως ένα από τα φαβορί. Πάνω από όλα όμως έχει τον καλύτερο, ή τουλάχιστον αυτόν που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους, γκολκίπερ της διοργάνωσης. Τον Ντε Χέα. Μεγάλη υπόθεση σε ένα Μουντιάλ να ξέρεις πως υπάρχει ο τύπος κάτω από τα δοκάρια που θα σε… κρατήσει όρθιο όταν το χρειαστείς…

Γεράσιμος Μανωλίδης

Βασική επιλογή
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 2 2,10
150 μονάδες

Μονό
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Ουρουγουάη Over 1,5 1,70
70 μονάδες

Δυάδα
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Ουρουγουάη 2 1,60
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ Χ2 1,67

50 μονάδες

Αξίζει το ρίσκο
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ 2 DNB 2,30
30 μονάδες

Αρχική Κάβα: 10.000 μονάδες
Ανοικτό ποντάρισμα: 300 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο: 9.700 μονάδες

MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αξία στο 2άρι της Ισπανίας, ρίσκο με Ιράν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…