SPORTIME BET

Τα φαβορί και το Περού!

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης κάνει τη στοιχηματική ανάλυση των σημερινών αγώνων στο Μουντιάλ και ρισκάρει.
Τα φαβορί και το Περού!

Είναι πράγματι λυπηρό να χάνεις, τη βασική επιλογή σου μάλιστα, στην τελευταία φάση (χοντρικά) του ματς. Όμως ας μην ξεχνάμε τα βασικά. Το στοίχημα και το ποντάρισμά είναι το αλατοπίπερο σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και ποιο είναι το κυρίως πιάτο. Και το κυρίως πιάτο αυτών των αναμετρήσεων είναι ποδοσφαιρικές παραστάσεις σαν αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σαν αυτό το φάουλ. Αυτά περιμένεις να δεις, κι ας χάνεις. Κερδίζεις αλλού. Η νίκη του Ιράν και η δυάδα του Χ2 μαζί με την Ουρουγουάη μας μείωσαν πολύ τη χασούρα όμως. Σχεδόν ανεπαίσθητη.

Οι δύο πρώτες, χρονικά, αναμετρήσεις έχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί. Περισσότερο η Γαλλία, λιγότερο η Αργεντινή που δικαιολογημένα ο κόσμος τη φοβάται απέναντι στην Ισλανδία. Ας ξεκαθαρίσουμε βέβαια κάτι εδώ. Περισσότερο τρομάζει ο κακός εαυτός της παρέας του Μέσι και λιγότερο ο αντίπαλος. Στο συγκεκριμένο ματς μπορεί να παιχτεί μία… ψιλή –πραγματικά ψιλά όμως, στο να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες. Μέχρι εκεί.

</img > Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Στο παιχνίδι της Γαλλίας η αντίθεση και η απόσταση των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Λίγα πράγματα έχουν να αντιπαρατάξουν οι Αυστραλοί απέναντι σε μια ομάδα που ασφαλώς και θεωρείται ένα από τα κρυφά φαβορί της διοργάνωσης έχοντας στην επίθεση τους Εμπαπέ και Γκριεζμάν. Και δεν είναι μόνο αυτοί φυσικά. Επιλογή μας στο παιχνίδι το να σκοράρει η Γαλλία και στα δύο ημίχρονα.

Το ρίσκο της ημέρας αξίζει κανείς να το πάρει στην αναμέτρηση του Περού κόντρα στην Δανία. Εκτός από μια εξαιρετική πορεία στην προκριματική φάση της λατινικής Αμερικής, οι Περουβιανοί είχαν πολύ καλά δείγματα γραφής και στις φιλικές αναμετρήσεις. Προσέξτε. Φιλικά είναι. Μπορεί να λέμε πολλά, μπορεί και τίποτε. Αυτή τη (καλή) συνήθεια του να μην δέχεσαι γκολ όμως κάτι δείχνει. Το Περού, βέβαια, δεν έχει Ερικσεν. Αν μπορέσει ο παίκτης της Τότεναμ να κερδίσει μόνος του, χαλάλι. Βασική επιλογή ο 1 DNB, ξερός ο άσος το ρίσκο της ημέρας.

Η Κροατία προσφέρεται σε δίκαιες τιμές. Ποτέ δεν ξέρεις με δαύτους και τον εγωιστικό χαρακτήρας τους, ωστόσο η πορεία τους μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο εκτός από σταθερή ήταν και αρκετά… σοβαρή. Η συγκεκριμένη φουρνιά δείχνει αρκετά δεμένη, με διακριτούς ρόλους και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Απέναντί της μια έμπειρη αφρικάνικη ομάδα που δεν συνηθίζει να έχει της παθογένειες της συγκεκριμένη Ηπείρου, αλλά έχει και πολλά χρόνια να παρουσιάσει την παλιά δυναμική της. Από τον άσο, προτιμάται το over 1,5 γκολ της Κροατίας.

Γεράσιμος Μανωλίδης

Προηγούμενο ποντάρισμα: 300 μονάδες
Ανοικτό ποντάρισμα: 250 μονάδες
Επιστροφή: 202,6
Αρχική Κάβα: 10.000 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο: 9.902,6 μονάδες

Νέες επιλογές
Βασική επιλογή
ΠΕΡΟΥ – ΔΑΝΙΑ 1 DNB 2,10 100 μονάδες
Μονά
ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Γαλλία γκολ & στα 2 Ημ. 1,72 50 μονάδες
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ Κροατία Over 1,5 1,97 50 μονάδες
Αξίζουν το ρίσκο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ G/G 2,40 20 μονάδες
ΠΕΡΟΥ – ΔΑΝΙΑ 1 3,00 30 μονάδες
Προηγούμενες επιλογές 
Βασική επιλογή
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 2 2,10 150 μονάδες -150
Μονό
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Ουρουγουάη Over 1,5 1,70 70 μονάδες -70
Δυάδα
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2 1,60      
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ Χ2 1,67 50 μονάδες +133,6
Αξίζει το ρίσκο
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ 2 DNB 2,30 30 μονάδες 69

MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα φαβορί και το Περού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…