SPORTIME BET

Δυάδα λογικής

O Γεράσιμος Μανωλίδης πάει σε mainstream επιλογές στη σημερινή ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Δυάδα λογικής

Τζάμπα και βερεσέ δεν βγήκε το ρίσκο με τον άσο του Περού. Δεν είναι μόνο το πέναλτι, αλλά και η εικόνα που είχε η αναμέτρηση. Κλασικές ευκαιρίες για τους Περουβιανούς, ένα τσουβάλι γκολ χαμένα κι όμως. Η Δανία ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια σε ματς που πιθανώς να μην άξιζε ούτε την ισοπαλία. Σίγουρα το σωστό διάβασμα -διότι φάνηκε πως κακώς δινόταν αουτσάιντερ το Περού- δεν περνάει απαρατήρητο, όμως στο τέλος μετράει η κάβα και τι «γράφει» αυτή. Υπήρξαν και μερικές ευστοχίες που μείωσαν τη χασούρα.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Δεν υπάρχει κανένας λόγος σήμερα να ψάξει κάποιος την έκπληξη ή τον δύσκολο δρόμο στο ποντάρισμά του. Δύο από τις μεγάλες και παραδοσιακές δυνάμεις είναι ρίχνονται στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γερμανία και Βραζιλία. Εχουν φανέλα, το συνήθειο να πηγαίνουν μακριά τη βαλίτσα στα Παγκόσμια Κύπελλα και φυσικά να ξεκινούν με θετικό τρόπο στις πρεμιέρες τους. Μεξικό και Ελβετία που είναι αντιστοίχως οι αντίπαλοι είναι ομάδες συμπαγείς και με ταλέντο, σε καμία περίπτωση όμως από αυτές που μπορούν να βάλουν δύσκολα σε δύο από τα grande φαβορί της διοργάνωσης. Βασική επιλογή της ημέρας λοιπόν η δυάδα με τις νίκες Γερμανίας και Βραζιλίας.
Φυσικά και δεν… ανακαλύπτουμε την Αμερική, απλώς υπενθυμίζουμε πως καμιά φορά και το απλό πρέπει να απενοχοποιείται στο ποντάρισμα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και τις προτάσεις που δόθηκαν στην έντυπη έκδοση του Sportime και τη στήλη «ακατέργαστα διαμάντια» για κάποιες μακροχρόνιες επιλογές.

Στην αναμέτρηση των 15:00 δικαίως η Σερβία δίνεται φαβορί, ωστόσο απέναντι στην Κόστα Ρίκα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Την είδαμε στο περασμένο Μουντιάλ, υπάρχει και η εικόνα της από τα προκριματικά και όλες οι εικόνες που έχουμε δείχνουν μια ομάδα που αν μη τι άλλο ξέρει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ανεξαρτήτως μάλιστα από το τι χρονιά έχουν κάνει οι… καλοί της παίκτες. Με το εθνόσημο στο στήθος πάντα βρίσκουν τον τρόπο και αποδίδουν καλύτερα. Αν αυτό θεωρηθεί δεδομένο και για τους σέρβους, τότε ο διπλασιασμός στο να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες αξίζει το ρίσκο της επιλογής.

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

 

Νέες επιλογές          
Δυάδα          
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ 1 1,50      
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1 1,45 100
μονάδες 
 
Μονό          
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΣΕΡΒΙΑ G/G 2,10 50 μονάδες    
           
Προηγούμενες επιλογές           
ΠΕΡΟΥ – ΔΑΝΙΑ 1 DNB 2,10 100 μονάδες -100
ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Γαλλία γκολ & στα 2 Ημ. 1,72 50 μονάδες -50
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ Κροατία Over 1,5 1,97 50 μονάδες 98.5
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ G/G 2,40 20 μονάδες 48
ΠΕΡΟΥ – ΔΑΝΙΑ 1 3,00 30 μονάδες -30
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 2 2,10 150 μονάδες -150
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Ουρουγουάη Over 1,5 1,70 70 μονάδες -70
Δυάδα           
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2 1,60      
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ Χ2 1,67 50 μονάδες 133,6
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ 2 DNB 2,30 30 μονάδες 69

 

Προηγούμενο ποντάρισμα: 250 μονάδες
Επιστροφή: 146,6
Ανοικτό ποντάρισμα:  150 μονάδες
Αρχική Κάβα: 10.000 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο: 9.548,6 μονάδες

*αποδόσεις από την Interwetten

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυάδα λογικής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…