SPORTIME BET

Μια… μοιρασιά και γκολ τα φαβορί

Θα βρουν την άκρη σήμερα τα φαβορί της ημέρας, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Μανωλίδη.
Μια… μοιρασιά και γκολ τα φαβορί

«Αιματηρή» αποδείχθηκε η χθεσινή μέρα. Κύριος λόγος η Γερμανία. Ήττα του φαβορί, under και no goal. Δύσκολο να έβγαζες άκρη από το συγκεκριμένο ματς. Η Βραζιλία είχε πιο καλή εικόνα, όμως το άγχος δεν της επέτρεψε να βρει το γκολ της νίκης. Κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Οσον αφορά την Κόστα Ρίκα. Ακίνδυνη με τους Κάμπελ και Μπολάνιος εκτός ρυθμού.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Σημασία έχει πως το κοντέρ «έγραψε» μηδέν. Μηδέν από μηδέν. Η συνολική σούμα του Μουντιάλ θα γίνει στο τέλος του, συνεπώς ας μην βιαζόμαστε. Γι’ αυτό υπάρχει η κάβα και η φόρμα από κάτω. Για να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Η εκκίνηση στη σημερινή ημέρα γίνεται με την αναμέτρηση κόντρα στη Σουηδία και την Νότια Κορέα. Καλύτερη ομάδα, σαν σύνολο, η πρώτη όμως χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αντιθέτως. Η Νότια Κορέα έχει… talisman. Συνολικά 18 γκολ σκόραρε την περυσινή σεζόν με την Τότεναμ ο Σον. Την ίδια ώρα η Σουηδία δεν έχει σε καλή κατάσταση τον Φόρσμπεργκ και μετά τη νίκη της στα μπαράζ επί της Ιταλίας (1-0) δεν κέρδισε ούτε ένα ματς. Χωρίς νίκη εδώ και επτά πρεμιέρες η Σουηδία σε Μουντιάλ, μόλις μία στα τελευταία εννιά ματς που έδωσε η Νότια Κορέα σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μοιάζει δύκολο να ξεχωρίσει κάποια. Βασικός λόγος είναι πως καμιά από τις δύο δεν… αντέχει να χάσει το παιχνίδι μετά τη νίκη του Μεξικού απέναντι στην Γερμανία. Αξίζει το ρίσκο με την ισοπαλία.

Το ματς του Βελγίου απέναντι στον Παναμά ίσως να είναι από τα λίγα… ξεκάθαρα στις πρώτες αγωνιστικές του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φαβορί με λόγο και αιτία, μιας και η αντίπαλη ομάδα μοιάζει χλωμό να μας προσφέρει συγκινήσεις. Το ερώτημα είναι πόσο σοβαρά θα πάρουν το ματς οι παίκτες του Μαρτίνεθ. Διότι οι προσδοκίες που υπάρχουν για το Βέλγιο είναι τέτοιες που ματς σαν αυτό με τον Παναμά πρέπει να το καθαρίσουν εύκολα, ιδανικά και με μια πειστική εμφάνιση. Γκολ και στα δύο ημίχρονα για το Βέλγιο.

Παίζεται και συνδυαστικά με το να σκοράρουν οι Αγγλοι δύο τέρματα στο ματς με την Τυνησία. Εύκολο δεν είναι. Η Τυνησία έδειξε στα πρόσφατα φιλικά της πως μπορεί να εκνευρίσει τον αντίπαλό της και να του… χαλάσει το μυαλό με συνεχόμενες καθυστερήσεις, αργό τέμπο και φουλ άμυνα. Θα φανεί. Ίσως όμως είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που πάει σε μια διοργάνωση με την ουρά στα σκέλια η Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» σαφώς και έχουν φιλοδοξίες, έχουν μάθει όμως από τα στραπάτσα του παρελθόντος και δεν θα υποτιμήσουν κανέναν. Ρίσκο και με το να σκοράρει η Αγγλία και στα δύο ημίχρονα.

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Νέες επιλογές      
Μονά      
ΣΟΥΗΔΙΑ – Ν. ΚΟΡΕΑ Χ 3,30 50 μονάδες
ΤΥΝΗΣΙΑ – ΑΓΓΛIΑ Αγγλία γκολ & στα 2 Ημ. 2,35 70 μονάδες
Δυάδα      
ΤΥΝΗΣΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Over 1,5 Αγγλία 1,63  
ΒΕΛΓΙΟ – ΠΑΝΑΜΑΣ Βέλγιο γκολ & στα 2 Ημ. 1,65 70 μονάδες

 

Προηγούμενο ποντάρισμα: 250 μονάδες
Επιστροφή: 146,6
Ανοικτό ποντάρισμα:  150 μονάδες
Αρχική Κάβα: 10.000 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο: 9.548,6 μονάδες

Προηγούμενες επιλογές 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ 1 1,50      
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1 1,45 100 μονάδες  -100
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΣΕΡΒΙΑ G/G 2,10 50 μονάδες -50
ΠΕΡΟΥ – ΔΑΝΙΑ 1 DNB 2,10 100 μονάδες -100
ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Γαλλία γκολ & στα 2 Ημ. 1,72 50 μονάδες -50
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ Κροατία Over 1,5 1,97 50 μονάδες 98.5
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ G/G 2,40 20 μονάδες 48
ΠΕΡΟΥ – ΔΑΝΙΑ 1 3,00 30 μονάδες -30
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 2 2,10 150 μονάδες -150
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Ουρουγουάη Over 1,5 1,70 70 μονάδες -70
Δυάδα           
ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2 1,60      
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ Χ2 1,67 50 μονάδες 133,6
ΜΑΡΟΚΟ – ΙΡΑΝ 2 DNB 2,30 30 μονάδες 69

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μια… μοιρασιά και γκολ τα φαβορί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…