SPORTIME BET

Αξίζει… καρφωτή η Κροατία

Δυάδα με τις προκρίσεις των φαβορί προτείνει ο Γεράσιμος Μανωλίδης και… ξερά τους Κροάτες.
Αξίζει… καρφωτή η Κροατία

Ουδείς μπορούσε να το περιμένει από τόσο νωρίς. Να γίνει… Euro το Μουντιάλ. Να μην υπάρχει ούτε μία ομάδα της λατινικής Αμερικής. Κι όμως, Βραζιλία και Ουρουγουάη εκτός.

Τουλάχιστον στον αποκλεισμό της ομάδας του Ταμπάρες, πέσαμε μέσα. Σε αυτόν της Βραζιλίας όμως, όχι. Το Βέλγιο παίζοντας έξυπνα και εκμεταλλευόμενο το δικό του καλό διάστημα στο ματς, προηγήθηκε 2-0 και άντεξε. Αντεξε ως το 2-1 που έφερε και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αυτό σημαίνει πως παρά το διπλό της Γαλλίας, η χθεσινή μέρα έκλεισε με χασούρα. Ισχυρή, εκ νέου. Το ζητούμενο είναι η συνέχεια. Ποια και πως θα είναι αυτή. Μένει να φανεί. Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν, όπως και σε αυτό της Παρασκευής, φαβορί. Αυτή τη φορά όμως πιο ξεκάθαρα.

Η Αγγλία έχει το πάνω χέρι απέναντι στη Σουηδία σε όλου τους (αγωνιστικούς) τομείς. Αυτό το ματς, αυτό το αντάμωμα, της οκτάδας είναι που διάλεξε επί της ουσίας, όταν έμεινε δεύτερη πίσω από τους Βέλγους. Δεν προτιμούσε, σαφώς, την Κολομβία έναντι της Ιαπωνίας, αλλά το καλό ταμπλό από τους «8» και μετά. Μένει να φανεί και να αποδείξει πως έπραξε ορθά. Οι Σουηδοί έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο σε όλα τα ματς. Ακόμα και σε αυτό, απέναντι στην Γερμανία, που ηττήθηκαν. Αυτή η διάρκεια στην απόδοσή τους μας πηγαίνει στην ασφάλεια της πρόκρισης. Σημείο της ημέρας λοιπόν η πρόκριση της Αγγλίας. Δυάδα μαζί με αυτή της Κροατίας.

Μόνο που πι Βαλκάνιοι έχουν ελκυστική απόδοση και στο διπλό. Κάτι παραπάνω από ελκυστική δηλαδή. Παίζουν εκτός έδρας, γεγονός αδιαμφισβήτητο, έχουν απέναντί τους μια ομάδα που δεν μπορεί πια να υποτιμήσουν, ωστόσο πληρώνουν αρκετά πιο πάνω από τις δύο μονάδες. Όσο καλά κι αν κλείσουν τους χώρους οι Ρώσοι, με όση αυταπάρνηση κι αν αμυνθούν, εδώ μιλάμε για διαφορά ταλέντου. Ξεκάθαρη. Η εικόνα δεν μπορεί να είναι άλλη πέραν της πολιορκίας. Οι Κροάτες θα έχουν την μπάλα, οι Ρώσοι θα περιμένουν. Θα γίνει η δουλειά. Διπλό λοιπόν.

Δυάδα
ΣΟΥΗΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Πρόκριση Αγγλίας 1,45
ΡΩΣΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ   Πρόκριση Κροατίας          1,55 1000 μονάδες

Μονό
ΡΩΣΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ   2          2,20    500 μονάδες

*Αποδόσεις της Interwetten.

Προηγούμενο ποντάρισμα: 1300 μονάδες
Επιστροφή: 600
Κέρδος / Ζημιά: -700
Ανοικτό ποντάρισμα: 1500 μονάδες
Αρχική Κάβα: 10.000 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο: 6.211,2 μονάδες

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αξίζει… καρφωτή η Κροατία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…