SPORTIME BET

Θ. Λακιώτης: «Τρικολόρ» για τελικό

Φτάσαμε λοιπόν στα ημιτελικά. Η ώρα για να μάθουμε την επόμενη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κοντοζυγώνει, με τις πιθανότητες να πάρει το τρόπαιο μια ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της να βρίσκονται στο 50%. Ξεκινάμε, όμως, με τον πρώτο ημιτελικό που γίνεται σήμερα. Η σταθερή Γαλλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο που στη φάση των «16» έδειξε ένα...
Θ. Λακιώτης: «Τρικολόρ» για τελικό

Φτάσαμε λοιπόν στα ημιτελικά. Η ώρα για να μάθουμε την επόμενη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κοντοζυγώνει, με τις πιθανότητες να πάρει το τρόπαιο μια ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της να βρίσκονται στο 50%.

Ξεκινάμε, όμως, με τον πρώτο ημιτελικό που γίνεται σήμερα. Η σταθερή Γαλλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο που στη φάση των «16» έδειξε ένα προβληματικό πρόσωπο και στα προημιτελικά πετούσε φωτιές.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ προκρίθηκε χάρη σε μια σπουδαία νίκη επί της σκληροτράχηλης Ουρουγουάης, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, πετώντας έξω ίσως το νούμερο ένα φαβορί, τη Βραζιλία. Οι «τρικολόρ» είναι γεμάτοι σε όλες τις γραμμές. Το Βέλγιο από τη μέση και μπροστά είναι εξαιρετικό, όμως στην άμυνα υπάρχουν αρκετά θέματα. Με βάση, λοιπόν, την εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες στο τουρνουά, θα πάμε με το φαβορί. Ποντάρουμε στη Γαλλία.

Το σημείο της ημέρας

915

21:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 1

2,40

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θ. Λακιώτης: «Τρικολόρ» για τελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.