SPORTMINUTE

Νέο βίντεο από τις στιγμές της επίθεσης στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Δύσκολες ώρες πέρασε η αποστολή των «γαλάζιων» κατά τη διάρκεια της άφιξης της στο Άνφιλντ. Αφιονισμένοι οπαδοί των «κόκκινων» πέταγαν μπουκάλια μπύρας και άλλα αντικείμενα στο πούλμαν των φιλοξενούμενων, αναγκάζοντας μετά τον αγώνα την διοίκηση της ομάδας να ζητήσει συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης για όσα έκαναν οι «θερμοκέφαλοι» χούλιγκαν. Ο Μανουέλ Εστιάρτε, βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα,...
Νέο βίντεο από τις στιγμές της επίθεσης στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Δύσκολες ώρες πέρασε η αποστολή των «γαλάζιων» κατά τη διάρκεια της άφιξης της στο Άνφιλντ.

Αφιονισμένοι οπαδοί των «κόκκινων» πέταγαν μπουκάλια μπύρας και άλλα αντικείμενα στο πούλμαν των φιλοξενούμενων, αναγκάζοντας μετά τον αγώνα την διοίκηση της ομάδας να ζητήσει συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης για όσα έκαναν οι «θερμοκέφαλοι» χούλιγκαν.

Ο Μανουέλ Εστιάρτε, βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα, ανέβασε ένα βίντεο στο instagram, με εικόνες με εικόνες μέσα από το πούλμαν, κατά τη διάρκεια της επίθεσης.  Στα πλάνα το μέλος του τεχνικού επιτελείου καταγράφει τους οπαδούς να τους πετάνε μπουκάλια και φωτοβολίδες, να τους φτύνουν και να τους βρίζουν.

«Χωρίς λόγια… Απαράδεκτο», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Εστιάρτε και τι άλλο θα μπορούσε να γράψει, αφού οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/BhKC2tRjqCY/?utm_source=ig_embed

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο βίντεο από τις στιγμές της επίθεσης στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.