SPORTMINUTE

ΠΑΟΚ: Καμιά απάντηση σε Κούγια

Τι λένε στον Δικέφαλο για τον πρόεδρο της Λάρισας
ΠΑΟΚ: Καμιά απάντηση σε Κούγια

Στο “στρατόπεδο” του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να μην αντιδράσουν σε καμία από τις «παραληρηματικές» δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, όπως τις χαρακτηρίζουν, καθώς δεν τους προκαλεί καμία έκπληξη η στάση του μεγαλομετόχου της Λάρισας.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως κανείς δεν έχει καταλάβει την αφορμή της… έκρηξής του, επισημαίνοντας πως θα είχε έτοιμη την ατζέντα του, όντας προετοιμασμένος και για αυτό το ενδεχόμενο.

Πάντως, οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν θα μπουν σε διαδικασία απάντησης και δημόσιου διαλόγου με την Λάρισα και τον Αλέξη Κούγια, καθώς τον λόγο για τις δηλώσεις του, υποτιμητικές σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, έχει η αθλητική δικαιοσύνη και όχι μόνο.

Λουτσέσκου: «Δείξαμε υπομονή και πετύχαμε δεύτερο γκολ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Καμιά απάντηση σε Κούγια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.