NBA

ΝΒΑ: Φοβερός και τρομερός Τζορτζ οδηγεί την Οκλαχόμα (videos)

Η Οκλαχόμα διέλυσε τους Νικς στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», με τον Πολ Τζορτζ να κάνει πράματα και θάματα στο παρκέ, για ένα ακόμη παιχνίδι. Το τελικό 127-109 συνοδεύτηκε από τους 31 πόντους του Τζορτζ σε 30 λεπτά συμμετοχής (οι πρώτοι 8 ήρθαν στα τέσσερα πρώτα λεπτά του αγώνα) και το… παραλίγο triple double του Ράσελ...
ΝΒΑ: Φοβερός και τρομερός Τζορτζ οδηγεί την Οκλαχόμα (videos)

Η Οκλαχόμα διέλυσε τους Νικς στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», με τον Πολ Τζορτζ να κάνει πράματα και θάματα στο παρκέ, για ένα ακόμη παιχνίδι.

Το τελικό 127-109 συνοδεύτηκε από τους 31 πόντους του Τζορτζ σε 30 λεπτά συμμετοχής (οι πρώτοι 8 ήρθαν στα τέσσερα πρώτα λεπτά του αγώνα) και το… παραλίγο triple double του Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος σε 28:44 μέτρησε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Αμπντέλ Ναντέρ (της Οκλαχόμα) με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Για τους Νικς, 23 πόντους σημείωσε ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

Τρομερό μπασκετικό κειμήλιο: Γιουγκοπλάστικα – Νάγκετς από το 1989!

NBA: Στην Οκλαχόμα βλέπουν το καλάθι σαν… βαρέλι (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΒΑ: Φοβερός και τρομερός Τζορτζ οδηγεί την Οκλαχόμα (videos)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.