SPORTMINUTE

Confidential Mode θα περιλαμβάνει το νέο Gmail

Eίχαμε μιλήσει λίγες μέρες πριν (δες εδώ) για τις επικείμενες αλλαγές στο design του νέου gmail. Όπως φαίνεται, μια από τος αλλαγές που θα δούμε, θα είναι το Confidential Mode, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να απαγορεύσουν στους παραλήπτες των mail τους να τα κάνουν προώθηση καθώς επίσης θα περιορίζουν σημαντικά την δυνατότητα αντιγραφής λήψης...
Confidential Mode θα περιλαμβάνει το νέο Gmail

Eίχαμε μιλήσει λίγες μέρες πριν (δες εδώ) για τις επικείμενες αλλαγές στο design του νέου gmail. Όπως φαίνεται, μια από τος αλλαγές που θα δούμε, θα είναι το Confidential Mode, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να απαγορεύσουν στους παραλήπτες των mail τους να τα κάνουν προώθηση καθώς επίσης θα περιορίζουν σημαντικά την δυνατότητα αντιγραφής λήψης ή εκτύπωσης με κάποιον τρόπο. Επίσης θα παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να “κλειδώνουν” με ειδικό κωδικό τα mail τους ο οποίος θα δίδεται στον ενδιαφερόμενο με σχετικό sms. Τέλος τα μηνύματα που έχεις στείλει θα μπορούν να διαγραφούν μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα εφόσον το επιλέξεις. Θα περάσουμε πολύ καλά με αυτές τις αλλαγές να μου το θυμηθείτε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Confidential Mode θα περιλαμβάνει το νέο Gmail», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!