SPORTMINUTE

Φόρεσε λάθος φανέλα ο Φελίπε (vid)

Η Πόρτο έπαιζε για οκτώ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο με δύο παίκτες που φορούσαν το 29, μέχρι να το αντιληφθεί ο διαιτητής και να αποκαταστήσει την… ισορροπία
Φόρεσε λάθος φανέλα ο Φελίπε (vid)

Από ένα… παιδικό λάθος, ο Φελίπε της Πόρτο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο αγώνα Κυπέλλου με την Σπόρτινγκ και ευτυχώς για τον ίδιο που δεν είχε δεύτερη γιατί θα μπορούσε να είχε αποβληθεί.

Ο Βραζιλιάνο κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στους «δράκους» με τη φανέλα με το νούμερο 28. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ, ο Φελίπε μπερδεύτηκε κι αντί να φορέσει τη δική του φανέλα, φόρεσε αυτή με το νούμερο 29, η οποία ανήκει στον Τικίνιο και που πίσω γράφει Soares.

Από το 46’ λοιπόν μέσα στο γήπεδο υπήρχαν δύο ποδοσφαιριστές με τη φανέλα με το 29, η οποία έγραφε πίσω Σοαρές, μέχρι το 54’ όταν η γκάφα του Φελίπε έγινε αντιληπτή από το διαιτητή.

Αμέσως ο Ζόρζε Ντε Σόουζα έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Φελίπε, τον έστειλε να αλλάξει φανέλα και στη συνέχεια επέστρεψε στο παιχνίδι. Ευτυχώς για τον 29χρονο αμυντικό, που δεν είχε δει άλλη κάρτα νωρίτερα, αφού θα άφηνε την ομάδα με δέκα παίκτες, για ένα πραγματικά… αστείο λόγο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φόρεσε λάθος φανέλα ο Φελίπε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.