SPORTMINUTE

Αποδράσεις για Γαλανόπουλο – Γιακουμάκη, επέμεινε αθηναϊκά ο Μοράν

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν έχασαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την πρώτη μέρα της άδειάς τους
Αποδράσεις για Γαλανόπουλο – Γιακουμάκη, επέμεινε αθηναϊκά ο Μοράν

Σε χαλαρούς ρυθμούς φαίνεται ότι κινούνται οι παίκτες της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο, οι οποίοι θέλουν να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Το ρεπό άλλωστε, από τον Μανόλο Χιμένεθ αυτό το σκοπό είχε.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές δεν έχασαν καιρό αξιοποιώντας στο έπακρο την πρώτη μέρα της άδειάς τους. Ο Γιώργος Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε το κενό για να επισκεφτεί την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο όπου φωτογραφήθηκε με μέλη του τοπικού συλλόγου φίλων της ΑΕΚ.

Εξόρμηση στο Ναύπλιο για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος. Ενας από εκείνους που επέμεινε αθηναϊκά ήταν ο Ερικ Μοράν. Ο Ισπανός μέσος απόλαυσε όμορφες οικογενειακές στιγμές με την κόρη και τη γυναίκα του κάνοντας μία βόλτα στην Ακρόπολη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποδράσεις για Γαλανόπουλο – Γιακουμάκη, επέμεινε αθηναϊκά ο Μοράν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.