SPORTMINUTE

Μίλησαν για ανανέωση Τσοκάνης – Παναιτωλικός

Η διοίκηση έκανε μία πρώτη κρούση στον 27χρονο αμυντικό, ο οποίος είναι θετικός και θέλει να συνεχίσει στον Παναιτωλικό
Μίλησαν για ανανέωση Τσοκάνης – Παναιτωλικός

Τα συμβόλαια των Τάσου Τσοκάνη, Φεντερίκο Μπράβο, Ντάνι Μπεχαράνο και Ρόσα ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, αλλά στον Παναιτωλικό έχουν ήδη φροντίσει να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Έλληνα αμυντικό.

Ο Παναιτωλικός θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τον 27χρονο αριστερό οπισθοφύλακα και έχει κάνει μία πρώτη κρούση για να γνωρίζει και τις δικές του προθέσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος με την παρουσία του στην ομάδα του Αγρινίου και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Πάντως, οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε λεπτομέρειες, κάτι που θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αισιοδοξία υπάρχει και για τις υπόλοιπες τρεις περιπτώσεις, με τους Μπεχαράνο και Μπράβο να είναι πιο εύκολες και αυτή τη Φάρλεϊ Ρόσα, να έχει λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, λόγω του γραφείου μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλησαν για ανανέωση Τσοκάνης – Παναιτωλικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.