SPORTMINUTE

Τζανακόπουλος: Καταγγέλει απειλητικό τηλεφώνημα από τον Μαρινάκη

«Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος
Τζανακόπουλος: Καταγγέλει απειλητικό τηλεφώνημα από τον Μαρινάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, ισχυρίστηκε πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με απειλητικό τόνο.

Όπως ανέφερε ο κ.Τζανακόπουλος, ο άνθρωπος στην άλλη άκρη της γραμμής, του ζήτησε να μάθει τον συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού, ενώ όπως είπε του έκλεισε απλά το τηλέφωνο.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει τον συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή νύχτα σας κύριοι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζανακόπουλος: Καταγγέλει απειλητικό τηλεφώνημα από τον Μαρινάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.