SPORTMINUTE

Μεγαλώνει το απουσιόλογιο της ΑΕΚ

Οι Αραούχο και Κονέ δεν συμμετείχαν στη σημερινή (20/3) προπόνηση της Ενωσης. Κανονικά προπονήθηκε ο Τσιγκρίνσκι.
Μεγαλώνει το απουσιόλογιο της ΑΕΚ

Πάλι καλά που η αγωνιστική δράση στο ελληνικό διάστημα έχει σταματήσει και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν άρχισε να… πονοκεφαλιάζει.

Τα ονόματα των Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτη Κονέ προστέθηκαν στην ήδη μακρά λίστα των απόντων, με αποτέλεσμα στη σημερινή προπόνηση (20/3) της ΑΕΚ, να υπάρχουν… λίγοι και εκλεκτοί.

Ο Αργεντινός υποφέρει από μία οσφυαλγία και ο Ελληνας διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Πάντως, περαιτέρω λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει, αφού αμφότεροι αναμένεται να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ, το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου.

Εκείνος που προπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας στροφές ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για το αυριανό (21/3) φιλικό της Ενωσης με τον Παναιτωλικό και ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται να του δώσει λίγα συμμετοχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγαλώνει το απουσιόλογιο της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.