SPORTMINUTE

Έστειλε υπόμνημα ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμπεριέλαβε στο υπόμνημα και οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα στην Τούμπα και ελπίζει ότι θα δικαιωθεί
Έστειλε υπόμνημα ο ΠΑΟΚ

Υπόμνημα στον αθλητικό δικαστή της Super League, Σπύρο Καποδίστρια απέστειλε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς πήραν στα χέρια τους το υπόμνημα του Γιώργου Κομίνη και σε διάστημα 48 ωρών συνέταξαν και απέστειλαν το δικό τους, στην  Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπόμνημα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν συμπεριλάβει και οπτικοακουστικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκεί φαίνονται ξεκάθαρα όλα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, τις δύο ώρες που μεσολάβησαν από την αρχική διακοπή, μέχρι την οριστική διακοπή του ντέρμπι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν πλέον ότι θα εξεταστεί το βίντεο και ότι ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, θα το λάβει υπ’ όψιν του πριν βγάλει την πρωτόδικη απόφαση στη διάρκειας της ημέρας (21/3), με την ελπίδα ότι τελικά θα δικαιωθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έστειλε υπόμνημα ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.