SPORTMINUTE

Αυτά δείχνει το video από την Τούμπα!

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Σαββίδης ήταν με τον Κομίνη στα αποδυτήρια μαζί
Αυτά δείχνει το video από την Τούμπα!

Οι νομικές ενέργειες για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, συνεχίστηκαν και την Τετάρτη από τους «ασπρόμαυρους», με τους νομικούς του Δικεφάλου να συμπεριλαμβάνουν στο υπόμνημα που κατέθεσαν στον αθλητικό δικαστή, Σπύρο Καποδίστρια, video από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Πολλά μπορεί να γράφτηκαν από διαρροές της ΑΕΚ όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Αυτό διότι πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Σαββίδης ήταν με τον Κομίνη στα αποδυτήρια μαζί. Οι διαιτητές έχουν τα δικά τους αποδυτήρια.

Ούτως ή άλλως ο Κομίνης έχει πει τέσσερις φορές συν την ένορκη κατάθεση που έδωσε, δηλαδή συνολικά πέντε φορές, αναφέρει πως δεν είχε  ενόχληση από τον Σαββίδη. Επίσης από το video προκύπτει πως οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν τρία λεπτά μετά την έξοδο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Επίσης προκύπτει ότι κανείς από την ΑΕΚ (είτε παίκτης είτε μέλος της αποστολής) έχει δει το όπλο του Σαββίδη που από τη στιγμή που βγάζει το μπουφάν δεν είναι ούτε 25 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά δείχνει το video από την Τούμπα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.