SPORTMINUTE

Οι όροι Σαββίδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον Γιώργο Βασιλειάδη για τους όρους που θέτει προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι η Super League
Οι όροι Σαββίδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε τους όρους που έθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε σε δημοσίευσή του ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Αν νομίζετε κ.Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος.

1) Άμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να το χρηματοδοτήσει κιόλας.

2) Ορισμός ξένων διαιτητών, οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και θα τρομοκρατούνται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 ημέρες.

3) Άμεση εφαρμογή των κανονισμών για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

4) Όσον αφορά τον 4ο όρο, η λύση είναι μία. Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)! Έτσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.

5) Όσο για τη Βία στα γήπεδα πρέπει να αναζητηθούν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για να εκλείψει δια παντός.

“Δεν είναι δυνατό να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους”. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Υγ. Όσο αφορά τα μίντια σας γράφω στ’ αγγλικά: Δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία έκφρασης”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι όροι Σαββίδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.