Ομιλία του Χιμένεθ με νόημα

Ο Ισπανός τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες της ΑΕΚ για τα δύο φιλικά και τους «έφτιαξε» ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Ομιλία του Χιμένεθ με νόημα

Οι δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Λαμία και Παναιτωλικό φαίνεται ότι κατόρθωσαν να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε αγωνιστική εγρήγορση. Αυτός ήταν κι ο στόχος του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος βλέποντας την διακοπή του πρωταθλήματος ανέλαβε αμέσως δράση.

Οι ποδοσφαιριστές τον έβγαλαν αυτοπρόσωπο κι ο Ισπανός προπονητής δεν παρέλειψε να το αναφέρει στην όλο νόημα ομιλία του κατά τη χθεσινή προπόνηση (22/3).

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία σας στα δύο φιλικά από την διάθεση και τον επαγγελματισμό που δέιξατε. Το συνολικό σκορ 9-0, αποτελεί μία εικόνα η οποία ανήκει σε μία ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα» είπε ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους παίκτες, συνέχισε «φτιάχνοντάς» τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας:

«Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά, να ξεκουραστείτε το Σαββατοκύριακο και από την αρχή της επόμενης εβδομάδας να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ομιλία του Χιμένεθ με νόημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Μαρίνος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.