SPORTMINUTE

Παρουσίασε τον Λοπετέγι η Ρεάλ (vid)

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την απόλυσή του από την Εθνική ο Βάσκος τεχνικός, ενώ ζήτησε την παραμονή του Ρονάλντο
Παρουσίασε τον Λοπετέγι η Ρεάλ (vid)

Προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ζούλεν Λοπετέγι με κάθε επισημότητα. Ο Βάσκος τεχνικός παρουσιάστηκε και επίσημα από την διοίκηση της “βασίλισσας”, αλλά ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος με όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην εθνική Ισπανίας.

Ο Λοπετέγκι δεν άντεξε και δάκρυσε μιλώντας για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες. Αλλά παράλληλα δήλωσε απόλυτα ευτυχισμένος για την συνεργασία του με τους Μαδριλένους.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος τεχνικός της Ρεάλ:

«Η χθεσινή (σ.σ.: Τετάρτη) ήταν η πιο θλιβερή μέρα της ζωής μου μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Ωστόσο, η σημερινή (σ.σ.: Πέμπτη) είναι η πιο ευτυχισμένη. Εγώ είμαι ήρεμος. Ημουν ειλικρινής, έκανα το σωστό και δεν πρόδωσα κανέναν».

Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ισπανός τόνισε: «Ο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που θα ήθελα στο πλευρό μου. Και ευτυχώς ο κορυφαίος του κόσμου παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Νωρίτερα είχε μιλήσει και ο Φλορεντίνο Πέρεθ για όσα συνέβησαν:

«Θέλαμε να κάνουμε αυτή την παρουσίαση μετά το Μουντιάλ, αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε η κατάσταση, δυστυχώς την επισπεύσαμε. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί η συμφωνία μας επηρέαζε την Εθνική και κατέστρεψε αυτό το πλάνο. Δεν υπήρχε απολύτως κανένας λόγος να εκδιωχτεί με αυτόν τον τρόπο ο Λοπετέγκι. Οι προπονητές δεν ανήκουν στον Ρουμπιάλες (σ.σ.: πρόεδρος Ομοσπονδίας). Αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν στον 21ο αιώνα».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρουσίασε τον Λοπετέγι η Ρεάλ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.