SPORTMINUTE

Ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε την παραμονή στην Ατλέτικο με… ντοκιμαντέρ! (vid)

Με ένα μίνι ντοκιμαντέρ – υπερπαραγωγή που δημοσίευσε στα social media, ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε την παραμονή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η εξέλιξη αυτή σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους των «ροχιμπλάνκος» και απογοήτευση σε αυτούς της «Μπάρτσα», που φέρονταν να είναι… μια «ανάσα» απ’ την απόκτηση του. Στο βίντεο ο Γκριεζμάν συμβουλεύεται την οικογένεια του για το...
Ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε την παραμονή στην Ατλέτικο με… ντοκιμαντέρ! (vid)

Με ένα μίνι ντοκιμαντέρ – υπερπαραγωγή που δημοσίευσε στα social media, ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε την παραμονή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η εξέλιξη αυτή σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους των «ροχιμπλάνκος» και απογοήτευση σε αυτούς της «Μπάρτσα», που φέρονταν να είναι… μια «ανάσα» απ’ την απόκτηση του.

Στο βίντεο ο Γκριεζμάν συμβουλεύεται την οικογένεια του για το ποιο θα ήταν το καλύτερο για το μέλλον του, με τους περισσότερους να του λένε να παραμείνει στην Μαδρίτη. Ενώ, θετικό ρόλο παίζει και η συνάντηση που είχε με τον Τσόλο Σιμεόνε και τους παράγοντες.

Το βίντεο κλείνει με «χάπι εντ» και τον Γάλλο άσο να ανακοινώνει: «αποφάσισα να μείνω».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε την παραμονή στην Ατλέτικο με… ντοκιμαντέρ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.