Χωρίς μεγάλα λόγια

Το project του ΟΑΚΑ απαιτεί υπομονή, μέχρι να πάρει την έγκριση από την Πολιτεία.
Χωρίς μεγάλα λόγια

Από τη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η προοπτική εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συμπαικτών του στην «πράσινη» ΠΑΕ, είναι λογικό το συγκεκριμένο ζήτημα να κυριαρχεί στα θέματα του Παναθηναϊκού.

Πρόσφατα, μετά το ταξίδι του αφεντικού της ΚΑΕ στο Λονδίνο, ξεκαθαρίστηκε ότι η κοινοπραξία Athens Alive δεν προτίθεται να ενισχύσει οικονομικά το «τριφύλλι», αν νωρίτερα δεν υπάρχει έγγραφη συμφωνία με την Πολιτεία για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Είναι δεδομένο, ότι μεταξύ των επενδυτών και της κυβέρνησης υπάρχουν εν εξελίξει διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση. Η παραχώρηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε ιδιώτες δεν είναι μία εύκολη διαδικασία και απαιτεί χρόνο μέχρι να «κλειδώσει» οριστικά. Αυτό το ξέρουν καλά ο Γιαννακόπουλος και τα ξένα funds, γι’ αυτό και δεν προβαίνουν σε επίσημες τοποθετήσεις.

Πάντως, όπως είχε πει κι ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη δήλωση που είχε κάνει στις 9 Μαρτίου, εκείνος είναι ο πρώτος που θα βγει δημοσίως να ενημερώσει, υπεύθυνα, αν έχει απτές εγγυήσεις  τόσο από τα funds, όσο και από την κυβέρνηση, σχετικά με το ότι δρομολογείται η υλοποίηση του σχεδίου για το ΟΑΚΑ. Μέχρι τότε, λοιπόν, ας μένει χαμηλά η μπάλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς μεγάλα λόγια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.