SPECIALS

Άρης-ΠΑΟΚ: Πόσο καλά ξέρετε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης;

Άρης εναντίον ΠΑΟΚ, μέρος δεύτερο και σημαντικότερο! Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν το απόγευμα της Κυριακής (21/10, 19:00) στο «Κλ. Βικελίδης» για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Πριν από περίπου ένα μήνα είχαν αναμετρηθεί και για το Κύπελλο στην Τούμπα, και είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1. Το Sportime.gr κάνει… βουτιά στην ιστορία των ντέρμπι της...
Άρης-ΠΑΟΚ: Πόσο καλά ξέρετε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης;

Άρης εναντίον ΠΑΟΚ, μέρος δεύτερο και σημαντικότερο! Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν το απόγευμα της Κυριακής (21/10, 19:00) στο «Κλ. Βικελίδης» για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Πριν από περίπου ένα μήνα είχαν αναμετρηθεί και για το Κύπελλο στην Τούμπα, και είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1.

Το Sportime.gr κάνει… βουτιά στην ιστορία των ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με γηπεδούχο τον Άρη, και σας παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ν. ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ & ΣΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Άρης-ΠΑΟΚ: «Μυστήριο» η ενδεκάδα του Δικεφάλου

Άρης-ΠΑΟΚ: «Το νου μας και στον διπλανό μας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης-ΠΑΟΚ: Πόσο καλά ξέρετε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.