ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Καλάθης στο Sportime: «Τα λέμε στην Κίνα»

Σε ένα κλειστό κλαμπ όπου πρωτοστατεί ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται πλέον ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού μπήκε σε αυτό των παικτών που έχουν σκοράρει 30 ή περισσότερους πόντους με τη φανέλα της Εθνικής, αφού… τράβηξε 31 στην απόδραση από την Γεωργία και με μία ολοκληρωμένη εμφάνιση σφράγισε την πρόκριση της Ελλάδας στο...
Καλάθης στο Sportime: «Τα λέμε στην Κίνα»

Σε ένα κλειστό κλαμπ όπου πρωτοστατεί ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται πλέον ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού μπήκε σε αυτό των παικτών που έχουν σκοράρει 30 ή περισσότερους πόντους με τη φανέλα της Εθνικής, αφού… τράβηξε 31 στην απόδραση από την Γεωργία και με μία ολοκληρωμένη εμφάνιση σφράγισε την πρόκριση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, που θα γίνει στην Κίνα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΗ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗ

Ο ηγέτης της Εθνικής μίλησε στο Sportime για την πρόκριση και ξεκαθάρισε ότι αυτό που τον ένοιαζε ήταν να πάει η ομάδα στην Κίνα και όχι στο που θα σταματούσε χθες το… κοντέρ του.

«Αισθάνομαι ωραία που βοήθησα στο να καταφέρουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη που μας έδωσε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Καλάθης και συνέχισε: «Αυτό θέλαμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Και αφού κερδίσαμε τη Σερβία θέλαμε να τελειώσουμε τη δουλειά στη Γεωργία».
Ο Καλάθης ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για στόχο της Εθνικής στην Κίνα. «Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουνε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και το σημαντικό για την ομάδα ότι αποβάλλαμε την όποια πίεση είχε απομείνει αφού ο στόχος επιτεύχθηκε. Τα υπόλοιπα τα λέμε στην Κίνα όταν έρθει η ώρα».

«Το ένιωσα»

Για τους 31 πόντους που σημείωσε προχθές ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Αυτό που με ενδιαφέρει κάθε φορά είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Η Εθνική κέρδισε με το καλάθι του Κώστα (σ.σ.: Παπανικολάου) και είμαι πολύ χαρούμενος. Οσο για εμένα και τους 31 πόντους που σημείωσα αξιοποιήθηκα από τους συμπαίκτες μου, ένιωσα καλά και ζεστός όπως φάνηκε στη διάρκεια. Είχα εμπιστοσύνη στο σουτ μου και αφού μου άφηναν το τρίποντο σούταρα και σκόραρα».

Κι όσο για το ρεκόρ πόντων που σημείωσε: «Το ένιωσα πως ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου με την Εθνική. Και πάλι όμως θα πω ότι το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ήταν και ο στόχος μας».

«Δεν κοίταξα καθόλου τον χρόνο»

Στο Sportime της Τρίτης (18/9) το περιοδικό του Champions League και του Europa League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλάθης στο Sportime: «Τα λέμε στην Κίνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.