ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΝτεΣόν Τόμας στο Sportime: «Ταβάνι μας ο ουρανός»

Οταν είχαν ρωτήσει κάποτε τον 26ο πρόεδρο (1901-09) των ΗΠΑ, Θίοντορ Ρούσβελτ αν πρέπει να βάζει ο κόσμος υψηλούς στόχους είχε πει: «Να έχεις πάντα τα μάτια σου στ’ αστέρια, αλλά και πάντα να κρατάς τα πόδια του στην γη». ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΥΡΙΓΓΑ Δεν ξέρουμε αν ο ΝτεΣόν Τόμας είχε ακούσει αυτά τα λόγια,...
ΝτεΣόν Τόμας στο Sportime: «Ταβάνι μας ο ουρανός»

Οταν είχαν ρωτήσει κάποτε τον 26ο πρόεδρο (1901-09) των ΗΠΑ, Θίοντορ Ρούσβελτ αν πρέπει να βάζει ο κόσμος υψηλούς στόχους είχε πει: «Να έχεις πάντα τα μάτια σου στ’ αστέρια, αλλά και πάντα να κρατάς τα πόδια του στην γη».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΥΡΙΓΓΑ

Δεν ξέρουμε αν ο ΝτεΣόν Τόμας είχε ακούσει αυτά τα λόγια, αλλά κάπως έτσι περιέγραψε στο Sportime (στο περιθώριο της εκδήλωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ) τους στόχους της ομάδας φέτος. O πράσινος φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι το τριφύλλι έχει ταβάνι τον ουρανό, αλλά έχει και τα πόδια στη γη και θα πάει… σκαλί, σκαλί.

«Ολοι τα θέλουν όλα. Δεν είναι εύκολο όμως. Εμείς δεν θέλουμε να λέμε λόγια. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε, θα δίνουμε τα πάντα και ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Εχουμε μια σπουδαία ομάδα, σπουδαίο προπονητή, έχουμε σπουδαίες προοπτικές. Εχουμε το ταλέντο. Αν ενώσουμε καλά όλα αυτά τα κομμάτια μαζί, τότε σίγουρα το ταβάνι μας θα είναι ο ουρανός»!

Ο 27χρονος Αμερικανός έκανε αναφορά και στο νέο… πράσινο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και τον… γνωστό του Τσάβι Πασκουάλ και τόνισε: «Ηταν το ιδανικό για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Να έρθω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, που έχει έναν απίστευτο κόσμο. Εχω παίξει αντίπαλος αυτής της ομάδας και ήξερα τι είναι και τι είναι ο κόσμος της. Ηταν μια τεράστια ευκαιρία.

Παίζω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης όλων των εποχών. Ηξερα τον κόουτς Τσάβι Πασκουάλ. Ηταν πολύ σημαντικό. Με ήξερε. Δουλέψαμε μαζί στην Μπαρτσελόνα. Με δίδαξε πολλά, με εμπιστευόταν στην ομάδα. Εμαθα πολλά από εκείνον και είναι πολύ σπουδαίο ότι θα είμαι πάλι μαζί του».

Εκτός ο Παππάς από το ταξίδι του Παναθηναϊκού στη Ρουμανία

Τα έσοδα του «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝτεΣόν Τόμας στο Sportime: «Ταβάνι μας ο ουρανός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέφανος Σύριγγας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.