ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Καμμένου στο Sportime: «Κόσμημα για το ελληνικό πόλο η Τζόνσον»

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης μίλησε για την Αμερικανίδα τερματοφύλακα και τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού
Καμμένου στο Sportime: «Κόσμημα για το ελληνικό πόλο η Τζόνσον»

Ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών είχε να χάσει έναν ολόκληρο χρόνο. Πέρυσι ήταν μια ταχύτητα πάνω ακόμη και από την συναγωνίστριά του, την Βουλιαγμένη. Φέτος, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κατά του μεγάλου αντιπάλου της, επικρατώντας με 7-5. 

Και όπως τόνισε και προπονήτρια του συλλόγου στο Sportime, η νίκη αυτή δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα της.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης στάθηκε τόσο στην εμφάνιση της Άσλεϊ Τζόνσον, που κάτω από την εστία ήταν εκπληκτική και πραγματικά κάνει την διαφορά σε μια ομάδα, αλλά και στα νέα κορίτσια της Βουλιαγμένης που παίρνουν αυτοπεποίθηση παίζοντας τέτοια παιχνίδια.

«Σίγουρα αμυντικά κάναμε εξαιρετική προσπάθεια. Και πρώτη η Τζόνσον έδειξε την κλάση της στο ντέρμπι. Έδειξε πως είναι η κορυφαία τερματοφύλακας στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Καμμένου για την Αμερικανίδα και συνέχισε:

«Πρέπει να σημειωθεί ότι παίξαμε με απουσίες. Δεν είχαμε την Χαραλαμπίδη, ούτε την δεύτερη ξένη. Αλλά δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν κάποια νέα κορίτσια και να σταθούν απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το κέρδος δεν είναι η νίκη. Δεν κρίνει τίποτα το ματς. Ούτε βαθμολογικά. Είναι αυτά τα κορίτσια που έπαιξαν και πήραν αυτοπεοποίθηση. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στον παίκτη παραπάνω και εμείς παίξαμε καλή άμυνα. Αλλά ας μη παρασυρόμαστε. Δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα όσον αφορά το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

«Όλοι ξέρουν την αξία της»

Η Άσλεϊ Τζόνσον, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η βασική τερματοφύλακας των ΗΠΑ, «χρυσή ολυμπιονίκης» το 2016 και παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2015. Και με τις αποκρούσεις της στο ματς κράτησε τον Ολυμπιακό στα πέντε γκολ, κάτι που έχει να συμβεί πάνω από χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Σίγουρα η αξία της είναι γνωστή. Την ξέραμε. Είναι κόσμημα να παίζει μια τέτοια πολίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και για μένα τιμή να την έχω αθλήτρια. Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι είναι δίπλα στις μικρότερες πολίστριες και τις καθοδηγεί. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, είναι θετικός άνθρωπος και δείχνει ευχαριστημένη ως τώρα. Όλα τα κορίτσια την έχουν αγκαλιάσει και η ίδια βοηθάει την ομάδα και τις παίκτριες που θέλουμε να αναδείξουμε. Μακάρι να μείνει για καιρό στην ομάδα μας», συμπλήρωσε για την Τζόνσον η Καμμένου, που στη συνέχεια μας μίλησε για το μέλλον της ομάδας που φέτος δείχνει να είναι πολύ ανταγωνιστική.

«Με την ομάδα που έχουμε, αισιοδοξούμε πλέον για το μέλλον. Τα δείγματα γραφής μετρούν για μια ομάδα. Και ως τώρα είναι θετικά», κατέληξε η Καμμένου.

Πόλο Α1 Γυναικών: Η Βουλιαγμένη κυριάρχησε του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμμένου στο Sportime: «Κόσμημα για το ελληνικό πόλο η Τζόνσον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.