ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Γιαννιώτης στο Sportime: «Θα είμαι πάντα μέσα στο νερό»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/11) στα εγκαίνια της ακαδημίας “Red Swim Academy” . Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο αργυρός Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης και ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού στην κολύμβηση Νίκος Γέμελος. Στην εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας που στεγάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και ο...
Γιαννιώτης στο Sportime: «Θα είμαι πάντα μέσα στο νερό»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/11) στα εγκαίνια της ακαδημίας “Red Swim Academy” . Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο αργυρός Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης και ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού στην κολύμβηση Νίκος Γέμελος.

Στην εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας που στεγάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Το Sportime στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε με τον Σπύρο Γιαννιώτη το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, που φυσικά έχει να κάνει με το νερό. Εκεί όπου μεγαλούργησε ο ίδιος και έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με τις επιτυχίες του.

-Μακριά από το νερό δεν μπορείς… Πλέον είσαι με μικρά παιδάκια σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου…

«Αυτό δεν γίνεται, πάντα θα είμαι μέσα στο νερό (σ.σ. γέλια). Είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί τις γνώσεις μας στο χώρο του αθλητισμού τις μεταφέρουμε και τις συνεχίζουμε. Είτε είναι στην προπονητική, είτε σε ένα πολύ όμορφο χώρο όπως είναι το Red Swim Academy. Για εμάς είναι το σημαντικότερο να μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, στον αθλητισμό».

-Τον γιο σου τον προπονείς;

«Φυσικά! Κάνουμε μαζί baby swimming και πάνω από όλα είναι διασκέδαση. Στις πολύ μικρές ηλικίες δεν κάνουμε προπόνηση, αλλά είναι το δέσιμο που έχει ο γονιός με το παιδί. Είναι πολύ όμορφο και πολύ ξεχωριστό, γιατί βλέπεις κάθε φορά το παιδί να εξελίσσεται και κάθε φορά να κάνει κάτι καινούργιο. Νομίζω ότι για τον κάθε ένα γονιό το να βλέπει το παιδί του προοδεύει είναι ότι πιο όμορφο».

-Από ποια ηλικία μπορούν να έρθουν στο “Red Swim Academy” τα παιδιά;

«Από την βρεφική ηλικία μπορούν να έρθουν σε εμάς. Έχουμε τη μικρή πισίνα που είναι για τα πολύ μικρά παιδάκια και πολύ αργότερα πάνε στη μεγαλύτερη πισίνα που κάνουν εκμάθηση».

-Το Red Swim Academy βρίσκεται στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ποιο είναι το δέσιμο σου με τον Ολυμπιακό; Θα δέχεστε και αθλητές του συλλόγου στις εγκαταστάσεις σας;

«Όλοι γνωρίζουν για την ξεχωριστή μου σχέση με τον Ολυμπιακό. Εμείς στην ακαδημία μας έχουμε πολύ μικρούς αθλητές κάποια στιγμή αυτοί οι αθλητές θα μεγαλώσουν και αν θέλουν να συνεχίσουνε σίγουρα θα συνεχίσουν στο Νίκο τον Γέμελο που είναι προπονητής του Ολυμπιακού. Θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε κάποια στιγμή κάποιον που ξεκίνησε από εμάς να φτάσει και να μεγαλουργεί. Είναι κάτι πολύ όμορφο να μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Τη δεδομένη στιγμή βάζουμε τις βάσεις και αργότερα ο Νίκος (σ.σ. Γέμελος) θα τον προπονεί όπως ξέρει καλά και όπως έχει βγάλει τόσους σπουδαίους αθλητές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννιώτης στο Sportime: «Θα είμαι πάντα μέσα στο νερό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ