ΤΡΙΚΑΛΑ BC

Αποσύρθηκαν τα Τρίκαλα, στη θέση τους το Πευκοχώρι

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα Τρίκαλα δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2, αποσύροντας έτσι τη συμμετοχής τους τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Τη θέση της ομάδας από τη Θεσσαλία θα πάρει το Πευκοχώρι Χαλκιδικής που επιστρέφει στην Α2, ενώ ήταν απόλυτα προετοιμασμένο γι αυτή την εξέλιξη. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: «-Μετά...
Αποσύρθηκαν τα Τρίκαλα, στη θέση τους το Πευκοχώρι

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα Τρίκαλα δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2, αποσύροντας έτσι τη συμμετοχής τους τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τη θέση της ομάδας από τη Θεσσαλία θα πάρει το Πευκοχώρι Χαλκιδικής που επιστρέφει στην Α2, ενώ ήταν απόλυτα προετοιμασμένο γι αυτή την εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: «-Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, τη θέση του καταλαμβάνει το Σωματείο ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ.

-Λόγω της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών του Σωματείου ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ, μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο παραπάνω πρωτάθλημα, ο αγώνας ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ- ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ της 1ης αγωνιστικής της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποσύρθηκαν τα Τρίκαλα, στη θέση τους το Πευκοχώρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.