ΤΣΙΛΙ TIME

Διάψευση Βενετσάνου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια
Διάψευση Βενετσάνου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την υπογραφή σου και το… δεν τα βάζεις όπου κι όπου. Αυτό μου έμαθαν από μικρό. Όσο μπορώ το τηρώ ευλαβικά. Αλλά δείτε τι χαμός θα γίνει με την καταγγελία που έκανε η τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου.

Αυτό είναι από τα… ανυπόγραφα. Η καταγγελία είναι απίστευτη. Η γνωστή μουσικός και τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου είδε το όνομα της να φιγουράρει σε κείμενο υποστήριξης της συμφωνίας των Πρεσπών μαζί με άλλους 300.

Όχι μόνο καταγγέλλει ότι ουδέποτε έβαλε υπογραφή, ενημερώθηκε ή διάβασε το κείμενο, αλλά καλεί και άλλους που μπορεί να έπαθαν το ίδιο να επικοινωνήσουν μαζί της.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει. Εάν αρχίσουν από τους 320 επιφανείς (;) διάσημους (;) να το παίρνουν πίσω ή όντως να μην έχουν υπογράψει…

Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: “Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο!

Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ.

Ποιοι είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποια σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσοι είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν.

Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθιά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι’ αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων , αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές”.

 

Ποιοι επιφανείς Ελληνες είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διάψευση Βενετσάνου για τη Συμφωνία των Πρεσπών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.